DRAGANA MITAR PROGOVORILA O PRINOVI! Bivša zadrugarka srećna u ljubavi, a prokomentarisala je i Maju: To je njena nemoć!
Foto: Printscreen/instagram

Na samom početku Dragana je otkrila da jako retko izlazi i da je trenutno najviše posvećena svom sinu Joci. Straleta je otkrila i gde boravi njen partner Edo.

Edo je u Pazaru, tamo je kući sa klincima, bio je cele nedelje ovde, mi se malo razdvajamo pa smo zajedno - rekla nam je Dragana, a onda otkrila kako sada sve funkciniše između njih:

Pintscreen

 

- Lepo, mi se medijski neeksponiramo, nema nekih specijalnih dešavanja, ja se fokusiram na Jocu, počela je škola i ne pamtim kada sam poslednji put izašla - rekla je starleta.

Dragana je prokomentarisala i ljubavi cetvorougao koji trese Baklan Maju Marinković, Filipa Cara, Dalili i Dejana Dragojevića.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ništa mi se to ne sviđa iskreno, ja koja sam prošla kroz taj rijaliti i sve to, možda mi je i trebalo to ludovanje kako bi me sve to prošlo, sad je sve to iza mene kao da sam sad neka nova ja koja nema veze sa tim stvarima. Što se tiče braka Dalile i Dejana trebala je da se razvede, da ostane sama to bi mogla da gura do kraja rijalitija, a sve, to je neki strah od ostavljanja - smatra Dragana.

Printscreen

 

A kako se Dragana i Maja Marinković druže privatno, ona je prokomentarisala njeno ponašanje u Zadruzi.

- Znaš kako, to je neka njena nemoć, ne znam zašto nema malo više samopozdanja mislim da nema potrebe sa tim, ako će neko da te ostavi poželiš mu srećan put, nema potrebe nikoga držati na silu - rekla je bivša zadrugarka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Za sam kraj Dragana je otkrila da li je spremna za novu bebu:

- Znaš kako sad sam dobila kuče(ženkicu) to je kao da imam ćerkicu - rekla je Dragana kroz osmeh, a onda dodala:

- Ja sam uvek raspoložena i volela bih da imam troje dece.

SELJANČURO, TI SI PEVAČICA KOJA NIGDE NE PEVA! Žestok okršaj ljutih rivalki! Zaratile Dalila i Sandra, a onda se umešala i ona

Komentari (0)

Loading