KENDI NIJE ŠTEDEO ZADRUGARE! Nakon skandaloznog raskida Matijevića i Anđele, oglasio se Matejin drug
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon emisije ''Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem'' došlo je do sukoba između sveže pomirenog para Mateje Matijevića i Anđele Đuričić. Naime, oni su sinoć raskinuli, ali ono što je mnoge ostavilo bez teksta, jeste ponašanje Anđele Đuričić. Matijević ju je tokom svađa molio da ode od njega da ga pusti da spava, što ona nije htela da učini, nego ga je sve vreme pratila. Mnogi su komentarisali ovu svađu i u svojim mišljenjima govorili kako je Anđela ''nova Maja Marinković''.

KENDI NIJE ŠTEDEO ZADRUGARE! Nakon skandaloznog raskida Matijevića i Anđele, oglasio se Matejin drug

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Sada se oglasio voditelj emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji i Matejin dugogodišnji prijatelj Stefan Kandić, poznatiji kao Kendi, koji je prokomentarisao svađu između ova dva zadrugara.

- Više puta sam komentarisao njihov odnos i i dalje mislim da je njoj stalo do njega. Međutim, moje mišljenje je da ona to ne pokazuje na pravi način. Mateja nije skroz raščistio odnos koji je imao spolja i to ona negde i oseća, da je on mislima na drugom mestu i to dovodi do sukoba izmedju njih dvoje. Konkretno što se tiče sinoćnjeg sukoba, ne znam šta je htela da postigne svojim ponašanjem, ne vidim poentu šta bi dobila i da je uspela da ga vrati u hotel. Dosta je lakše nama da komentarišemo koji smo sa druge strane, ne možemo da razumemo baš uvek šta je njima u glavi u takvim situacijama - rekao je Kendi pa je nastavio:

KENDI NIJE ŠTEDEO ZADRUGARE! Nakon skandaloznog raskida Matijevića i Anđele, oglasio se Matejin drug

Printscreen

 

- U nekim trenucima mi je nje žao, ali sinoć je preterala. Mislim da je izvršila veliki pritisak na njega svojom pričom. On je 115 puta zamolio da se skloni, međutim ona je i dalje bila uporna i došlo je do velikog sukoba. Poznajete svi Mateju iz Zadruge 3, znate da on u većini slučajeva ne reaguje burno i dobar deo čak i prećuti, ali svako ima svoju žutu minutu. Očigledno je da nisu ni trebali da se pomire jer problemi koje su imali pre, tu su i dalje i mislim da oni ne mogu dobro da funkcionišu u emotivnom odnosu - zaključio je voditelj.

DALILA PONOVO KRŠI UGOVOR! Zadrugarka namerno provocira, čeka se reakcija produkcije na bahato ponašanje Mujićeve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading