BIĆU UZ ĆERKU AKO PREŽIVIM SVE OVO! Dalilina majka menja ploču, Dejan ipak nije promenio veru
Printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević priznala je da Dejan Dragojević ipak nije promenio veru i prešao u islam, ali da je poštovao njihove verske običaje. Ona je istakla da je podrška i uz svoju ćerku, ističući da se u rijalitiju svakodnevno dešavaju prevare.

U jednoj emisiji, Dalilina majka prokomentarisala aktuelna dešavanja u poruci koju je poslala voditelju Memi Haljevcu, u kojoj je napisala i da Dejan nije promenio veru.

BIĆU UZ ĆERKU AKO PREŽIVIM SVE OVO! Dalilina majka menja ploču, Dejan ipak nije promenio veru

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nisam ni ja jaka, ni najjača, ali ću se boriti i stati uvek uz Dalilu pa neka je najgora! Nemoj ti mene Memo da ispravljaš, ni za šta, a pogotovo ne za veru! Sve što sam rekla je istina, pa kome se sviđa, a kome ne nek crknu, nek psuju mene i nazivaju svkako, jer go***** je muka još više što sam rekla da se Dejan klanja! Da, klanjao je, a to što nije još prešao u islam i promenio veru, to je nešto drugo. Postio je i išao na teraviju svaki dan. Dalila ako je uništila sebe s tim što ga je prevarila u spavala sa ovim ološem, to je drugo.

BIĆU UZ ĆERKU AKO PREŽIVIM SVE OVO! Dalilina majka menja ploču, Dejan ipak nije promenio veru

Printscreen

 

- Dalila će da se nosi sa tim kroz život i neće niko drugi, sem ja, kao majka, koja će biti uz nju, ako preživim sve ovo. Da su Dalila i Dejan ušli kao momak i devojka ne bi se digla ovolika prašina da je Dalila prevarila Dejana kao momka, a ne kao muža. Mnoge varaju i spavaju ove sezone i idu od jednog do drugog, pa se sreću svi zajedno dole u Zadruzi i gledaju jedni drugima u oči. S*** su imali i unutra i napolju. Dalila je najgora smo zato što je udata i uradila to što je uradila.

Podsetimo, Emina je ranije izjavila da je Dejan promenio veru, dok je s druge strane Dalilin otac, Huso Mujić rekao da Dejan nije promenio veru, a sada je Dalilina majka priznala da Dragojević nije prešao u islam, iako je tvrdila suprotno.

OSAMIO SE PA UDARAO U ZID! Dejan Dragojević na ivici nervnog rastrojstva

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading