OGLASIO SE TAKI NAKON ŽESTOKE SVAĐE! Maja i Car se sukobili, a sada njen otac otkrio sve što zna o vezi Marinkovićeve sa Čorbom i trudnoći!
Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković napravila je pometnju svojim ulaskom u Zadrugu, a onda se oglasio njen otac, Taki Marinković, i progovorio o njenoj potencijalnoj trudnoći sa Milanom Jankovićevom Čorbom, ali i o vezi sa Filipom Carem.

Printscreen

 

Da li ste znali da se Maja viđala sa Čorbom i kako komentarišete mogućnost da je ostala u drugom stanju?

- Ne, čuo sam prvi put na TV-u, nemam pojma o čemu se radi. U vezi trudnoće ne znam, čuo sam sve kod vas. Maja je rekla da od tog posla nema ništa, ja verujem svom detetu. Ja ne mogu ništa da uradim, nemam kontakt sa njom, nemoguće je doći do njih - rekao je on.

Alo.rs

 

Da li ste ispratili sinoćni haos sa Carem?

- Ko se bije, taj se voli. Ne smem više da se stresiram, dam izjavu, a posle pola sata ispadne neštodrugo, pomirili su se - odgovorio je on.

Foto: Youtube/Printscreen

 

U kome smeru će se odvijati veza sa Carem, da li će biti svađa kao sa Janjušem?

- Maja je iskusan rijaliti igrač, a i ovaj se dobro namazao, udario je tuk na luk, hoće oboje da budu dominantni za stolom. Biće to turbulentno do kraja, neću da trčim pred rudu i budem kontradiktoran - nastavio je Marinković.

NE BIH GA POŽELELA NI NAJGOREM NEPRIJATELJU! Katarina Živković žestoko oplela po Dalili, Caru i Dejanu!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

01.12.2021 05:20

Boze covece,imas li imalo mozga i da li si svestan sta pricas…..vodi je bre kod lekara i to sto pre …..sta se danas sve zove ocem ,fujjj !!!