OVO SU ŠOKANTNE PREPISKE DALILE I PELETA! Peleš zapretio Dalili snimcima na kojima ga pijana zadrugarka jaše!
Alo

Ademir Peleš oglasio se nakon što je Dejan Dragojević u Zadruzi otkrio detalje odnosa Peleša i njegove bivše supruge Dalile Dragojević.

- To što je bilo sa Peletom, nije s*ks, nego da vuče drugu traumu. Niti sam rekao da je after devojka, niti bilo šta. Ono na šta sam aludirao je druga stvar. Stvar koju joj je Pele uradio je mnogo gora i mnogo burnija nego što mislite. A ja sam sve pričao na osnovu Irmine priče - pričao je Dragojević, a Peleš se oglasio na Instagramu i objavio prepiske sa Dalilom:

Printscreen

 

 

- Pozdrav za Dalilu Mujić ex Dragojević, umetničko Moreno, koja je upravo izjavila da ima "traume" od mene.... nadam se da su to te traume - napisao je Peleš uz prepiske na kojima ga Dalila poziva u provod u Sarajevo i izjavljuje mu ljubav.

Printscreen

 

Peleš je zapretio i snimcima iz jednog kluba na kojima ga Dalila, kako tvrdi, jaše:

- Neka me dotična Dalilica još jednom prozove izbaciću snimak sa kamera iz kluba koji čuvam za specijalnu priliku kako u alkoholiziranom stanju pokušava da jaše po meni. Neće meni bolesnici zaluđeni rijalitijem pisati da sam silovatelj - napisao je Ademir, koji je takođe bio deo "Zadruge 5", koju je usled povreda koje je zadobio od udarca Filipa Cara, morao da napusti.

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA DALILA Ogdajila ju je baka, a živela je u Bugojnu!

Komentari (0)

Loading