ŠOK OTKRIĆE Maja duplo napakostila Dalili, pred ulazak u Zadrugu spavala sa još jednim bivšim dečkom skandalozne zadrugarke
Printscreen

Starleta Maja Marinković pred ulazak u "Zadrugu 5" navodno je imala se*s sa dva bivša momka - Milanom Jankovićem Čorbom i Mladenom Vuletićem, pa sada ne zna s kojim od njih dvojice je ostala u drugom stanju.

Maja je na sve načine pokušala da sakrije ovu informaciju jer je nedavno obnovila vezu sa Filipom Carem, ali se izlanula u razgovoru sa Tarom Simov

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kasni mi 24 dana, verovatno sam trudna! Ne znam šta da radim! Bila sam sa dvojicom, kako da znam ko je otac? -

jadala se Marinkovićeva, a zatim nagovestila ko su potencijalni očevi njenog deteta:

- Jao, baš mi nešto nedostaje Čorba. I Mladen isto. Njih dvojica su mi najbliži muškarci u spoljnom svetu.

Starleta je navodno imala se*s sa bivšim momcima u razmaku od svega nekoliko dana.

Printscreen

 

- Kad Maju povredi neki muškarac, ona mu se odmah osveti! Veoma je osvetoljubiva, ali i perfidna! Čim je videla da se Filip smuvao s Dalilom, odmah je pozvala Vuletića i tražila da se vide. Znala je da je on najveća Dalilina ljubav, pa je htela i njoj da napakosti - priča Majina drugarica, koja je zamolila da joj ne otkrivaju ime.

Sagovornica dodaje da je Marinkovićeva u istom periodu imala se*s i sa Čorbom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sa njim se prethodnih meseci redovno viđala. Bili su zvanično zajedno tokom "Zadruge 4", a posle su se povremeno nalazili zbog neobaveznog se*sa. Između njih dvoje postoji jaka hemija, tako da Maja i dalje ne može da mu odoli. Uvek je govorila kako je sa Čorbom najbolji se*s - priča naš izvor.

Printscreen

 

Marinkovićeva je već bila u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem posle prošle sezone rijalitija. Bivši košarkaš je tada prestao da joj se javljao na telefon, pa je otišla na abortus.

POSLE OVOGA NIŠTA NEĆE BITI ISTO Miljana raskrinkala Gruju i Mimu, otkrila da su se ljubili!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading