BOJIM SE NAJGOREG! Kristijan Golubović vodi bitku sa opakom bolešću, plaši se da ne krene na pluća!
Alo

Kristijan Golubović se oglasio nakon duže medijske ilegale i priznao da trenutno ima većih zdravstvenih problema i da sumnja da je koronavirus u pitanju.

Biću iskren loše sam, ležim već nekoliko dana, nije mi dobro, plašim se da mi ne pređe na pluća. Ja se nisam pridržavao mera, pa je možda i to razlog zbog kojeg sam sad u ovoj situaciji. Već danima kašljem, nemam snage, malaksalost me ubija. Bojim se najgoreg, moraću da se testiram, da vidim da li je korona u pitanju - bio je iskren Kristijan za pomenuti portal.

BOJIM SE NAJGOREG! Kristijan Golubović vodi bitku sa opakom bolešću, plaši se da ne krene na pluća!

Alo

 

Podsetimo, otkako je počela pandemija, mnoge javne ličnosti su imale dodirnih tačaka sa ovim opakim virusom. Neki su prošli bez ozbiljnih posledica i simptoma, a neki nisu ni znali da su pozitivni, dok se nisu testirali, dok je kod drugih situacija bila nešto ozbiljnija.

DALILA SAZNALA ZA OČEVU REAKCIJU! Zadrugarka slomljena svalila svu krivicu na Dejana, Dragojević joj momentalno odbrusio i sasuo sve u lice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Xo

25.11.2021 08:50

Sta ovaj covek vise ne zaustavi se ...lazovcino samo da si u medijima ...hoce da otme zeni novac I stan ...LAŽOVE ...ZAUSTAVI SE...DOSTA TE JE