KRALJEVSKI NAMEŠTAJ STIŽE IZ AMERIKE! Stanijin luksuzni penthaus odiše skupoćom, starleta pazila na svaki detalj, a tek kada vidite ogromnu terasu i kuhinju!
Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević odlučila je da se skući u Rumi zajedno sa momkom Markom Markovićem i to ni manje ni više nego u pentahusu čija se vrednost procenjuje na oko 120.000 evra. Ona je našu ekipu nedavno ugostila u novom domu, gde su radovi u toku.

- Odlučila sam da moj novi dom bude u Rumi i to baš za vreme korona virusa. Nekako sam navikla da su mi u blizini brat i majka, tako da je ovo bila najbolja opcija za mene. Kupila sam penthaus od preko 120 kvadrata i moram priznati da sam ponosna na sebe. Ovde ću imati svoj dom zajedno sa momkom Markom – kaže starleta i dodaje:

- Stan još nije gotov, fali mnogo toga da se uradi kako bi sve izgledalo onako kako sam ja zamislila. Mislila sam da će neki grublji radovi biti gotovi dok sam ja bila u rijalitiju, međutim majstori su kasnili. Sav nameštaj koji sam poručila biće u kraljevskom stilu. Veliki kristalni lusteri, stilski komadi i moram da istaknem da se sve to pravi po mojoj meri i zamisli - govori Stanija koja u stanu ima veliki dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, vešernicu, dve sobe i veliku terasu. Jednu od soba je pretvorila u deo za sređivanje gde će stajati garderoba i šminka.

- Upravo ta soba će biti moj omiljeni deo doma. Tu ću moći da se sređujem, oblačim i šminkam. Naravno, neizostavno će biti i to da upravo tu pravim najbolje fotografije za svoj Instagram. Nestrpljiva sam da sve dođe na svoje mesto i da se Marko i ja napokon uselimo – izjavljuje Dobrojevića i dodaje:

- Novac sam potrošila od druge sezone „Zadruge“, a pored toga sam prodala i svoj devojački stan u Novom Sadu. Dodala sam novca od honorara i evo ga, sada je sve kupljeno i isplaćeno. U narednom periodu planiram da odem za Ameriku i zaradim dodatni novac za stan, jer verujte mi. ovo nije nimalo mala investicija, pogotovo kada želite da vam sve izgleda onako kako ste zamislili od samog početka – zaključuje Stanija Dobrojević.

ONA HOĆE DA JE SVI SAŽALJEVAJU! Viktorija Mitrović stavljena na stub drama zbog svog ponašanja, zadrugarka oplela po njoj, a umešao se i Miki!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ja

13.11.2021 09:10

Joj Stanija kakva moda u Americi sto nisi iz Italije i kakvi kraljevski lusteri to izaslo iz mode davno.