NE VOLI NI SEBE, A KAMOLI DRUGE Ša opleo po Dalili i otkrio koji je njen cilj zapravo!
Printscreen

Bivši učesnik "Zadruge" Nenad Aleksić Ša dao je svoj sud o ponašanju Dalile Dragojević i njenog muža Dejana!

Nakon odgledanog snimka svađe aktuelne ućesnice Zadruge Dalile Dragojević i Sanje Grujić, Nenad se osvrnuo na odnos ljubavnog trougla koji intigira celu javnost već neko vreme.

- Dalila ko Dalila. Ona je po meni loša osoba, samoživa, ne voli ni sebe a kamoli druge. Sve što radi radi iz koristi, ovoga puta zbog popularnosti. Sada joj je sve top, glavna je tema trenutno i odlično će ona to iskoristiti kad izađe. Ovog čoveka mi je iskreno žao. Car ko Car, uvek neko zezanje, i on mnogo toga radi zbog rijalitija. Nju čim sam upoznao shvatio sam da mi ne leži i da je loša. Mene je najviše osuđivala zbog moje situacije, a uradila je mnogo gore od mene. Ona je glumac i to je sto posto tako. Mislim da će se na kraju vratiti Dejanu, on će joj sve oprostiti definitivno.

NE VOLI NI SEBE, A KAMOLI DRUGE Ša opleo po Dalili i otkrio koji je njen cilj zapravo!

Foto: Massnori Josida

 

Reper je dao svoj sud o novoj ljubavi Dalile i Cara, a onda je spomenuo i svoje prognoze za ovaj turbulenti odnos.

- Gde se zaljubila. Ljubavi na prvu se desi jednom u sto godina. Ja sam se u Taru zaljubio nakon pet meseci, na početku je bilo zagrejavanje, tek kasnije sam odlepio. Mislim da ga je varala u braku, to je sto posto. Više je ona bila muško u tom braku. Ona je već imala u glavi da će praviti priču, da nije bio Car bio bi neko drugi. Trajaće to još neko vreme. Car je zaljubljive prirode, on je takav, njemu to nije ništa novo i sve mu je prolazno. Mislim da kad sve to pukne, probaće da se vrati mužu, a on ako je pametan samo noga u du*e i ćao.

BONUS VIDEO: 

DOŽIVELA NERVNO RASTROJSTVO Dalila nakon što je polila Dejana, napustila kuću, jecaji odjekuju dvorištem, Car ne može da je smiri!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
No Mercy

12.11.2021 18:19

Pokrij se ušima i ne javljaj se godinu dana.