DALILU SAM NAŠAMARAO JER SE LJUBILA NA MOJE OČI! Skandalozne izjave Mladena Vuletića: Varala je Dejana sa mnom
Foto: Alo/ilustracija

Mladen Vuletić šokirao je sve svojim najnovijim intervjuom u kom je govorio o bivšoj devojci Dalili Dragojević.

Mladen se poslednjih nedelja spominje kao potencijalni učesnik Zadruge 5, u koju bi ušao zbog Dalile Dragojević, o kojoj je sada izneo šokantne detalje.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dalila ima gde da se vrati, može na mene da se osloni. Mi smo ostali u dobrim odnosima, kada je ušao mali Deki, nas troje smo bili dobri, nisam ja hteo da dajem intervjue na tu temu, ali je Dalila pričala da je preživljavala torturu bivšeg, ej, ljubila se sa p**rno glumicom, ja kao Crnogorac ne mogu da pređem preko toga -  rekao je Mladen o Parovima i objasnio kako je došlo do incidenta s Dalilom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bili smo na žurki jednoj, ja sam izašao da popušim cigaru i vidim da je ljubi sa Nevenom Hot u dvorištu, počela je da se beči, opalim šamar, jedan, drugi treći. Ona mi je oprostila, nikada više nije bilo toga, posle smo se rastali kao najgori, a posle smo postali najbolji! Slaba je ona na mene, ona pamti koja je pesma bila u profilu, Rijana i Eminem, ona to kada čuje, plače. Ona mene voli 100%, ona mene kada vidi, mnogo je slaba na mene, ne može ona da izdrži!

Printscreen

 

Mladen je dodao i da je Dalila Dejana varala i sa njim, ne samo sa Carem.

- Dalila je varala Dejana sa mnom, ona je išla plakala kod produkcije, to je bilo na bazenu, to je videla moja bivša devojka, i sa Irmom sam se ljubio sa njom ispod vode, Irma je pričala da smo se ljubili ispod vode pet minuta.

MIHIĆ BRUTALNO NAPAO MIU ZBOG DINA Uvrede pljuštale, zaratili kao nikad do sad!

Komentari (1)

Loading
Rajo

11.11.2021 04:39

Ovaj krimos je ortodoksni lazov u crni goru u zatvoru 7 godina izbirinto se za lazova cak je za steku cigara pusio Kur..ve pusten je pre vremena iz spuza da odma napusti c,g da radi za Mila u srbiju to je najveci lazni srbin u beograd hoce u pink Po svaku cenu za koi Klan radi.