SVAKI PUT BIH TI IZNOVA REKLA DA! Isplivale emotivne poruke Dalile i Dejana!
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević muža Dejana Dragojevića prevarila je pred kamerama u "Zadruzi 5", a nekada se klela u ljubav.

Naime, Dalila je 2019. godine govorila koliko je srećna u braku, pa niko nije ni slutio šta će se desiti pred milionima koji gledaju rijaliti. Ona je tada objavila fotografije gde Dejan kleči na kolenima, pa napisala emotivne reči.

- Za koji mesec punimo 2 godine najsavršenijeg braka na svetu, ali on odluči i na rođendanu da me podseti kako je izgledala naša veridba... On je neko kome bih svaki put iznova i iznova rekla DA! Ne postoji reč kojom mogu opisati ljubav ovog čoveka i mene, on je neko za koga sam spremna na sve, a ja sam neko koga on voli najviše na svetu - pisala je tom prilikom Dalila.

- Hvala ti ljubavi što postojiš i što svaki momenat dokazuješ da si baš ti taj pred kojim mogu da mi drhte kolena i ruke, srce lupa kao da će da iskoči iz grudi, a stomak ključa na 100 stepeni i da se i dalje to zove onim najlepšim osećajem kao da je sve PRVI PUT. Rekla sam DA po drugi put i rekla bih ti i po stoti... Jer ti si nešto što mi daje smisao životu. Volim te, gospodine Dejane Dragojeviću.

PRODUKCIJA UCENJUJE ZADRUGARA? Učesnik rijalitija izneo šok tvrdnje, pa otkrio zašto se neće vratiti u Belu kuću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

14.11.2021 19:26

Klošarkama ne treba verovati.Sam je kriv.