KRISTIJAN I KRISTINA IZAZVALI INCIDENT U TRŽNOM CENTRU Žena se okliznula na izmet njihovog psa, a evo kako je Golubović reagovao! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Naime, bivši učesnici "Zadruge" imaju psa kog vode svuda sa sobom, a ovoga puta sa svojim mezimcem našli su se u jednom tržnom centru.

KRISTIJAN I KRISTINA IZAZVALI INCIDENT U TRŽNOM CENTRU Žena se okliznula na izmet njihovog psa, a evo kako je Golubović reagovao! (VIDEO)

Printscreen

 

 

Nakon što je pas obavio nuždu nasred tržnog centra, Kristina i kristijan su to ignorisali. 

Oni su, potom, izmet od psa ostavili ispred prodavnice, te ga pritom nisu pokupili, kako bi to trebalo da se učini, te još jednom pokazali kako ne misle na druge, a onda se dogodila neprijatna situacija.

Žena koja je tuda prolazila okliznula se i pala na izmet koji je ostavio Golubovićev pas, a jedan korisnik društvene mreže Tviter napisao je da je majku našao u nervnom rastrojstvu jer joj se pomenuto dogodilo. Snimak, koji su potom podelili sa svima, je odmah postao viralan i uveliko se deli na društvenim mrežama.

 

 

Ono što se takođe vidi jeste da se bivši robijaš nije ni okrenuo kad je žena pala, već je birao stvari u radnji, dok je njegova devojka samo pogledala, ali ne i očistila sve za psom.

BONUS VIDEO:

MARIJA SE OGLASILA ČIM JE ČULA DA JOJ SE ĆERKA VERILA Kulićka otkrila da li podržava Miljanu i Zolu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pekson

04.11.2021 08:52

Tako je to kada se polusvetu da na znacaju.