DAVID RAZOTKRIO SVE TAJNE IZ DALILINE PROŠLOSTI: Cela porodica se nje stidi, a manipulatorka se pere preko Dragojevića!
Printscreen

Rijaliti veteran David Dragojević je raskrinkao svoju snaju Dalilu.

Naime, David kaže kako se Dalila pere preko njegove porodice.

Printscreen

 

- Dalila pere svoju situaciju preko problema moje porodice. Ona iz kuće manipuliše i jako dobro zna šta priča jer zna šta se odvija napolju. To što ona već sad priča da se neće vraćati u Bosnu, veliča svoju kuću i govori kako će sve ostaviti ocu, to je zato što zna da je se otac odrekao - istakao je David.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je vrlo dobro svesna da se nje otac ranije odrekao zbog mnogo manje stvari koju je uradila, a ne sad kad radi to što radi dok joj muž spava u istoj prostoriji. Ona zna da njen otac to ne može da podrži. Svesna je da je se otac stidi, a i celo njeno naselje i da je završila tamo - rekao je on, pa nastavio:

Instagram

 

- Imam neke informacije o tome, ali nije to bitno. Bitno je da je ona toga svesna, pa zato unapred okreće priču jer zna šta se odvija napolju. Nje se otac odrekao, a Dejana nije. Njega svi vole i nije on nigde otišao sa dva kofera. To je ona okrenula priču kako bi ispala žrtveno jagnje. Ona je pričala kako nisu imali ništa, ali nije bilo tako.

ŽESTOK SE*S U ZADRUZI! Milica i Mensur u akciji ispod pokrivača naočigled svih, tresao se krevet!

Komentari (2)

Loading
Miki

03.11.2021 17:48

Deki je živa legenda. Treba da slavi dan kada se ove d.onfače oslobodio.Davide kao i on ste mladići za primer i uzor drugima. Bilja treba da se ponosi sa Vama.Dekiju je ispran mozak.Bio je suviše mlad i nije mogao da proceni situaciju valjano.Huso je čovek kj oštjer se kodexe.Voli Dekija više,jer je svestan svog "neoranog detta".Budi siguran a će Dekiju prepisiati kuću,jer ga želi pored sebe,kao čistog i iskrenog mladića u svojoj starosti.Odnje ne očekuje ništa ,niti je želi usvojoj blizini.Sva je Bosna okrenula ledja,jer sve se zna.Čime s bavila javno le inspektora objavila, Austrija, Švajcarska, Švedska, Loznica,Tuzla,Sarajevo itd. itd. To je skandal. Moral nula,karakterne crte užas...manipuliže,izvrće se stvari u svoju korist. Napada i vredja Dekija a bi izazvala reakciju, medutin on e inteligentnii od nje i ne peca se na njene. prjave igre. Ne plaće,ne vrišti i lomi luke on zbog nje, već sebi ne može da oprosti što je nasedao na njene preare i laži.Što je živeo u jenom vrtlogu prevara.Što je izgubio sa tako prljavom ženom 5 g. svog života. U jedom trenutku je promrmljao sebi",mama je bila u pravu"Budite njegova podrška, budite uporni,jer on vas voli, sada ste mu najpotrebniji...Ulazi u rijaliti od hitno.Budi siren i progutaj se što ti kaže, neka se izadje iz njega.. Ti si njegov ponov,zor,njegov stariji brat, ti si njegova svetinja bio i ostao,ne zaboravi to....

Maks

03.11.2021 20:09

Ne mešaj se previše pusti da sam bije svoju bitku, da ne bi posle ti zažalio.