PSIHIJATAR ME JE IZLEČIO Mina Vrbaški progovorila o mračnim tajnama nakon izlaska iz rijalitija, ovo je pokušavala da sakrije od javnosti!
Printscreen

Mina Vrbaški, jedna od najkontroverznijih zadrugarki dosad, nakon višegodišnjeg učešća u rijaliti formatima, susrela se sa strahovima, krizom identiteta i izvesnim psihičkim poremećajima, saznaje Rijaliti plus.

Naime, starleta je nakon poslednje sezone Zadruge shvatila da je izgubila sebe, a s problemima s kojima se nosila nije uspevala sama da se izbori.

Kako nam je blizak Minin prijatelj ispričao, ona je odlučila da potraži stručnu medicinsku pomoć i nakon više seansi uspela je da se spase.

- Mina je bila jako loše. Stalno je plakala, gledala u jednu tačku, a o sebi je govorila i mislila sve najgore. Nije mogla da podnese osudu javnosti i antifanova, pa je počela da veruje da su svi oni u pravu i da je ona loša osoba - ispričao nam je prijatelj rijaliti zvezde koji je insistirao na anonimnosti.

Kako nam je još rekao, posebno su je dotukli loši životni izbori kada su partneri koje je birala u „beloj kući“ u pitanju. Činjenica da je promenila dosta muškaraca i imala seksualne odnose pred kamerama i očima javnosti dodatno ju je dotukla.

E stock

 

- Stiglo ju je sve ono što je radila dok nije razmišljala o posledicama. Tamo je samo mislila o provodu i o tome kako da joj vreme brže prođe, ali sada, kada su godine prošle i kada sve češće mašta o porodici i deci, shvata kakve je katastrofalne greške napravila - dodaje on.

Takođe, budući da je u prvoj sezoni Zadruge priznala da se bavila prostitucijom, učinila je da je ljudi gledaju isključivo kroz tu prizmu. Sada, da može, sve bi drugačije uradila - ispričao je za Rijaliti plus njen prijatelj, i dodao da je odluka da ode kod psihijatra bila najbolja koju je u tom trenutku mogla da donese.

Printscreen

 

- Odlazila je na seanse koje su joj puno pomogle. Ponovo je povratila samopouzdanje i samopoštovanje. U početku je koristila i terapiju, ali mislim da se sada skinula sa lekova - završio je izvor.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Minu koja je bila iznenađena da je njena dugo čuvana tajna došla do nas.

- Tačno je - bilo je prvo što nam je Vrbaški rekla ovim povodom, a onda nam se poverila:

- Prvi put pričam o ovome, želela sam da to sakrijem od medija. Posle rijalitija sam išla kod psihijatra i mogu vam reći da mi je dosta pomogao. Postala sam odlučnija i jača psihički. Poslednji put kada sam bila, lekar mi je rekao da više nema potrebe da dolazim, jer sam mnoge stvari u svojoj glavi posložila kako treba i jednostavno shvatila šta u životu sme, a šta ne da me remeti - rekla je Mina Vrbaški za Rijaliti plus.

Mensur se lečio od mene

E stock

 

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški obeležili su pretposlednju sezonu Zadruge. Veza koja je trajala nekoliko meseci bila je burna i puna strasti, ali i agresije s Mensurove strane. Teško se nosio s osećanjima i Mininom prošlošću, zbog čega je i sam zatražio stručnu pomoć.

- Mensur se lečio od mene, išao je kod psihijatra da mu pomogne da me izbaci iz glave. Ne znam da li je u tome uspeo - rekla je Mina Vrbaški nedavno.

VRATI SE ODAKLE SI DOŠAO! Skandalozne Stefanove reči naišle na veliku osudu javnosti, Dino se zaleteo na cimera i napravio haos u rijalitiju!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading