DAVID SE OGLASIO! Svim srcem uz brata, pa jednom rečenicom objasnio sve
Printscreen

Kompletna javnost bruji o braku Dalile i Dejana Dragojevića, koji je doživeo krah zbog Filipa Cara. Naime, Dalila je nedavno skinula burmu, a sinoć je javno poručila Dejanu da više nije njegova supruga i da se oseća potpuno slobodno da radi šta god poželi, te da je brak na papiru u tome neće sprečiti ili kočiti, što je dokazala i nekoliko sati kasnije.

DAVID SE OGLASIO! Svim srcem uz brata, pa jednom rečenicom objasnio sve

Printscreen

 

Dalila i Car su vezu ozvaničili prvim poljupcem ispred pokrivača, a zadrugarka nije mogla sakriti sreću ni pred Dejanom, koji i dalje ne može doći sebi i prihvatiti bolnu istinu. Porodici Dragojević nije lako posmatrati ga u ovom stanju, a njegov brat, David, danima mu pruža podršku i na svom Instagram profilu

Porodica je uz njega svim srcem, to je jasno, a David je na ovu temu temu imao da kaže samo jedno:

- Ne želim još ništa da komentarišem. A imao bih svašta da kažem - rekao je David kratko.

DAVID SE OGLASIO! Svim srcem uz brata, pa jednom rečenicom objasnio sve

Printscreen

 

Da podsetimo, bivši zadrugar u svom prethodnom intervju nije poštedeo svoju snajku, Dalilu, a tada nije mogao ni da zamisli da će sve otići u ovom smeru.

- Dalila Mujić…. Klasična manipulatorka, osoba koja sedi na dve stolice trenutno, Dejana drži na kvačilu, jer nije sigurna 100% za drugu stranu. To su njihovi bračni problemi koje oni treba da rese, znaju šta rade, oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka! Mene to ništa ne interesuje, samo da mi majku ne uzima usta. Jer jedina poruka koju je Dalila poslala mojoj majci jeste da zaboravi da ima sina, samo zato sto je mama rekla da nije znala da su se venčali iako je Dalilina porodica znala sve! Sada prebacuje priču na Dejana kako je njoj teško, nikada od nas se niko nije oglašavao, stalno potenciraju priču i idu u rikverc, ali onako kako njima odgovara, vidljivo da je Dejan sluđen, a ona tačno zna šta radi, šta priča, kod koga ide… Proračunata! Već od prethodnih rijalitija moja porodica je izložena blaćenju i lažima, od njihove strane i na taj način žele od sebe da naprave zrtve. Ne znam čemu to, kada nikada niko od nije pokušao da im rasturi brak - rekao je David.

PRVA FOTOGRAFIJA MARIJE KULIĆ NAKON OPERACIJE I dalje u zavojima, a evo šta radi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading