SITUACIJA NIJE NAIVNA Dušica Jakovljević mora na hitne analize, voditeljka ima jake vrtoglavice i visok pritisak!
Printscreen

Međutim, voditeljka je kasnije odlučila da objasni šta se dogodilo i zbog čega odusuvuje:

Foto: Alo.rs

 

 

- Samo da pojasnim situaciju, imala sam jake vrtoglavice i visok pritisak. I jako ćete mi nedostajati, ali... Želim ujutru da uradim sve analize kao odgovoran građanin, jer situacija uopšte nije naivna. Čak i za nas vakcinisane! Večeras svi gledamo pitanja novinara! - napisala je Dušica i dodala:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ja se nadam da je samo ovaj neki prolazni virusčić na koji se svi žale, da slomi na tri dana... Nisam nigde otišla, niti ću. Jedva čekam da se vratim na moj "Pink"! I da, apelujem na ljude da se vakcinišu - dodala je Dušica.

BONUS VIDEO:

DANIMA NISAM U ELEMENTU Dušica Jakovljević ne vodi "Zadrugu", oglasila se i priznala o kakvom problemu je reč!

Komentari (4)

Loading
Zoran

24.10.2021 00:53

Ima odraslu decu zenskog pola srednje godine a izigrava svojim.ponasanjem starletu sa izbacenim plasticnim si.ama ustima .... zadizuci i stalno.bahato povlaceci haljine premestajuci nogu sa noge .. da li.zena u.tim zrelim.godinama treba da javno.prica o.cas jednom cas drugom mladjem.iii starijem. muskarcu... Da li tako radi i ponasa se jedan ozbiljan novinar ili akademski gradjanin. Treba da se ugleda na svoju.vrsnjakinju prof Kisic kako po nacitanosti ,obrazivanju, intelektu , ponasanju, koje prilice tim godinama.

Sneki

24.10.2021 07:00

ŽELIM TI BRZ POVRATAK U ZADRGU ,JER NE GLEDAM EMISIJE KOJE VODI ŠOPIĆKA.