DANAS SE UDAJE TAMARA ĐURIĆ! Evo ko je misteriozni mladoženja, a sudbonosno da izgovoriće na ovom svetom mestu! (VIDEO)
Alo.rs

Puno se spekulisalo o misterioznom partneru Tamare Đurić i kada će pevačica stati na ludi kamen, a sada je izgleda rešila sve da obraduje lepim vestima.

Naime, starleta je juče objavila na svom Instagram storiju fotografiju kojom je obavestila da je još danas devojka što je mnoge navelo da posumnjaju da se starleta udaje.

Međutim, na storijima koje je starlete snimila u toku prepodnevnih časova vide se trubači ispred salona u kom se starleta priprema za svadbu, a mnogi su prokomentarisali da če ona danas stvarno izgovoriti sudbonosno da.

DANAS SE UDAJE TAMARA ĐURIĆ! Evo ko je misteriozni mladoženja, a sudbonosno da izgovoriće na ovom svetom mestu! (VIDEO)

Printscreen

 

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Tamara Đurić će se danas zavetovati na večnu ljubav biznismenu Nikoli Kačareviću. Iako je starleta više puta odlagala ovaj bitan dan, ipak se odlučila da se venčanje konačno organizuje u Hramu Svetog Save.

Podsetimo, Đurićeva je u više navrata isticala kako i dalje voli oca svoje ćerkice bez obzira na raskid koji je usledio.

UPILA JE VELIKU DOZU ZRAČENJA! Marija Kulić otvorila dušu o haosu kroz koji je prošla i zdravstvenom stanju nje i Siniše!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading