MAKRO I ILEGALNI POSLOVI Rialda prvi put progovorila o bivšem mužu i velikom skandalu iz njenog života, a dotakla se i zelenaša!
Alo

Rialda Karahasanović nedavno se našla u žiži javnosti kada je za Alo! otkrila da je pretrpela nasilje od bivšeg dečka Kenana Tahirovića.

Ona je sada priznala da su je životni problemi napravili jačom i otkrila da se nakon razvoda našla u teškim finansijskim problemima, zbog čega je morala da pozajmi novac od kamataša.

- Nakon svega što mi se desilo, fokusirala sam se na posao, prijatelje i porodicu. Odlučila sam se da se bavim sobom - rekla je na samom početku razgovora borbena pevačica, pa se osvrnula na siromaštvo koje ju je zadesilo nakon razvoda od bivšeg muža Alije Lokvančića.

MAKRO I ILEGALNI POSLOVI Rialda prvi put progovorila o bivšem mužu i velikom skandalu iz njenog života, a dotakla se i zelenaša!

Alo

 

- U medijima se pojavio stari status mog bivšeg muža u kome on govori o novcu koji je ulagao u mene. On je to rekao u žaru svađe, pre pet godina, kada smo se razvodili - objasnila nam je najpre Karahasanovićeva i istakla da za kriminalne radnje svog supruga nije znala sve do njegovog hapšenja.

- Za optužbe da je makro i te ilegalne poslove saznala sam tek kada je Alija bio uhapšen. Ja sam ostala uz njega do trenutka dok nije izašao iz pritvora, čak smo se čuli sve dok nije završio celokupnu priču sa suđenjem - rekla je Rialda, i istakla da joj novac u vezi nije bitan, što je i dokazala kada je sa bivšim mužem ostavila i njegovo bogatstvo.

- Ja sam sav taj novac i način života ostavila i otišla iz kuće sa 50 maraka, odnosno 25 evra. Sve što sam danas sama sam napravila, naravno, pomogli su mi prijatelji i saradnici i hvala im na tome. Za ovih pet godina otkako sam se razvela bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamataša, ali sam se izdigla iz svega - priznala je Rialda, i otkrila da je od honorara vratila dug kamatašima.

MAKRO I ILEGALNI POSLOVI Rialda prvi put progovorila o bivšem mužu i velikom skandalu iz njenog života, a dotakla se i zelenaša!

Alo

 

- Od Zadruge sam vratila sve dugove kamatašima. To je i bio jedan od motiva za učešće u rijalitiju - rekla je Rialda za kraj.

Opsednuta sam pižamama!

Rialda je nedavno pokrenula novi biznis, te napravila sopstveni brend pižama.

- Opsednuta sam pižamama. Ideja za brend je nastala odmah po napuštanju rijalitija, ali je trebalo vremena da se to realizuje - rekla je Rialda.

DANAS JE OVA DEVOJČICA PRAVI SKANDAL MAJSTOR! O njenoj ljubavi priča ceo region, a da li biste je prepoznali na ovoj fotogarfiji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading