OVO BI DEJAN TEŠKO PODNEO! Dalila i Car imaju sve veću podršku na društvenim mrežama
Foto: Printscreen/instagram

Filip Car i Dalila Dragojević sve su bliži iz dana u dan, a otkako je ona skinula svoju burmu u toku emisije "Pitanja gledalaca", sve se manje ustručava da pokaže svoje emocije prema njemu, ali mu i dopušta da joj prži nežne dodire, nagrljaje i poljupce.

OVO BI DEJAN TEŠKO PODNEO! Dalila i Car imaju sve veću podršku na društvenim mrežama

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako je Dalila Dragojević u "Zadrugu 5" ušla sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, njen odnos sa Filipom podigao je jako veliku prašinu u javnosti i postao je glavna tema u regionu. Dragojevićka i Car imaju i jako veliku podršku na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, gde je svaki dan sve više profila koji podržavaju njihovu ljubav.

CAR POSTAO PRAVI ROMANTIK Filip spremio Dalili iznenađenje, ona ga oduvala! Zadrugar ostao u šoku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ana

23.10.2021 00:16

Ko je ovde luđi, zajednička podrška ili njih dvoje? Dečko od 29 godina, ima završenu osnvnu školu, sklon alkoholu i nasilju, pobegao od policije u svojoj zemlji. Ona nezna se ni da li je obrazovana, sklona tučnjavama a sada i lažima. A vi pričate o idealnom ljubavnom paru i podršci. Oni su smeće, a Dejan prevarena budala.

Mira

23.10.2021 10:18

Da li je ovaj narod normalan sta PODRZAVA blud razvrat pucanje braka uzas

Zoran

23.10.2021 14:37

Samo.ludak moze izvesti zakljucak da Car ne vidi ko.je ova nemoralna diljakusa koja muza vara da ne zna da je fec tako.radila i.da ce isto uraditi jednog dana sa Carem. Sta ce njemu veza sa takvom.drocom vise puta udavanom sa kizna koliko.abortusa i muskaraca jalova da bi sa njim imao.perspektivu. ova ce.mu.sluziti.kratkorocno.ga istresanje do.30 dana.