NASILNIK I KORISTOLJUBIVAC! Ermina urnisala Kenana nakon skanadala sa Rialdom!
Foto: Youtube/Printscreen

Vest da je Kenan Tahirović nasrnuo na Rialdu Karahasanović odjeknula je kao bomba pre nekoliko dana. Pevačica je potom dala izjavu, nakon čega je usledio javni rat i prepucavanje Rialde i Kenana putem Instagrama. Tahirović je optužio Rialdu da laže, posle čega je ona okačila sliku svoje pocepane usne.

NASILNIK I KORISTOLJUBIVAC! Ermina urnisala Kenana nakon skanadala sa Rialdom!

Printscreen

 

Ermina Pašović, bivša zadrugarka u Beloj kući bila je bliska i sa Rialdom i sa Kenanom. Pašovićeva je oštro osudila Kenana i stala na Rialdinu stranu.

- Šta da kažem... Ne iznenađuje me ništa kad je mogao da glumi 10 meseci i skriva svoju ličnost... To je njegov sklop i njegov karakter - započela je Ermina, pa nastavila:

- Skontala sam ja mnoge stvari još unutra, ali sam ćutala. Jer su ljudi jedva čekali da ja nešto kažem, da me nagaze. Sve moje sumnje su mi se napolju potvrdile. Po mom mišljenju, on je najproračunatija i najkoristoljubivija osoba ikada, a pritom je i nasilnik. Fuj, jedno divno gospoče... - zaključila je Pašovićeva.

BRUTALNA SVAĐA MILICE I MENSURA Ljubavni par zaratio kao nikada do sada, Ajdarpašić uporedio svoju devojku sa Minom Vrbaški

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading