OD ZADRUGE SAM VRATILA PARE KAMATAŠIMA! Rialda ekskluzivno za Alo! progovorila o bivšem mužu, skandalu sa Kenanom i dugovima!
Ataimages

Rialda Karahasanović nedavno se našla u žiži javnosti kada je za Alo! otkrila da je pretrpela nasilje od bivšeg dečka Kenana Tahirovića.

Naime, ona je sada priznala da su je životni problemi napravili jačom i otkrila da se nakon razvoda našla u teškim finansijskim problemima, zbog čega je morala da pozajmi novac od kamataša.

- Nakon svega što mi se desilo, fokusirala sam se na posao, prijatelje i porodicu. Odlučila sam se da se bavim sobom - rekla je na samom početku razgovora borbena pevačica, Rialda je potom progovorila i o dugovima pre rijalitija, a progovorila je o bivšem mužu i haosu koji je imala posle njega.

- Od Zadruge sam vratila sve dugove kamatašima. To je i bio jedan od motiva za učešće u rijalitiju - rekla je Rialda za kraj.

Kompletan intervju zadrugarke i pevačice i haosu kroz koji je prošla pogledajte u sutrašnjem izdanju dnevnih novina Alo! kao i na našem Youtube kanalu.

NEMAJU NI 100 EVRA! Zadrugarka raskrinkala pojedine ukućane i otkrila koliki su im zapravo honorari u rijalitiju, ovo je prava istina!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading