TOMOVIĆ OPTUŽIO MENSURA DA JE PEDOFIL! Ova fotografija odaje istinu o skanadaloznim prepiskama Vladimira i Milice, devojke njegovog večitog suparnika, Ajdarpašića
Printscreen

Sinoćni "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem bio je posebno turbulentan za Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Naime, Lazar Čolić Zola otkrio je detalje skandaloznih prepiski Milice i Vladimira Tomovića, večitog Mensurovog suparnika. Iako je Milica njemu priznala da ju je Vladimir zapratio na Instagramu, Zola je otkrio da nije ostalo samo na tome, već da je bilo dopisivanja, ali i video-poziva, što je kasnije i sama zadrugarka priznala.

- To nije moja sramota, on može da joj bude otac, to je čak i protivzakonito - rekao je Mensur.

Printscreen

 

Veselinovićeva je priznala da je imala poziv sa Tomovićem, ali da su njene namere bile isključivo prijateljske, u šta mnogi nisu poverovali. Takođe, zadrugari koji Vladimira poznaju i lično bili su svesni da se bivši rijaliti igrač tu ne zaustavlja, već da je poznat po slanju eksplicitnih fotografija, što je Milica momentalno demantovala.

Printscreen

 

Pojavile su se  fotografije o kojoj je, između ostalog, pričao Zola, a koja dokazuje da Milica i Tomović nisu imali potpuno prijateljski odnos. Naime, Vladimir je tokom poziva bio bez majice, a oboje su bili nasmejani, zbog čega se pretpostavlja da je i sedamnaestogodišnja zadrugarka uživala u ovom kontaktu.

U POČETKU JE BILO ZANIMLJIVO , A SADA... Filip Car odustao od Dalile, pa priznao šta bi bilo da je ušla Maja!

Komentari (0)

Loading