MAJA ULAZI U ZADRUGU KAO KRALJICA! Ni jedan zadrugar do sada nije imao ovako spektakularan ulazak na imanje kakav sprema Marinkovićeva
Printscreen

Stanija Dobrojević danas je napustila Zadrugu nakon mesec dana boravka u rijalitiju, a o ulasku Maje Marinković ovih dana se priča više nego ikada. 

Prvobitno se šuškalo kako će Maja ući u rijaliti u subotu, a pre toga je bila i na još jednom estetskom zahvatu, ali u Belu kuću uselili su se tada Tara Simov, Marko Đedović i Lazar Čolić Zola.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tara se na samom ulasku pozdravila s Janjušem, kada je izgovorila rečenicu zbog koje su se sada usijali komentari na društvenim mrežama, jer se, prema mišljenju fanova Zadruge, za toga krije nešto više. 

- Gde si, Tarita - rekao je Janjuš dok se Tara pozdravljala s njim, a ona mu je odgovorila:

- Nisam helikopterom, ali može da prođe oldtajmer, a?

Upravo zbog ove rečenice počele su da kruže priče da će se Maja u letelici pojaviti na imanju u Šimanovcima.

Printscreen

 

Podsetimo, ulazak u Zadrugu 5 najavila je i sama na snimku koji je Zola objavio u subotu na Instagramu, a na kojem su oboje bili na lekarskom pregledu. 

U kakvoj će se kombinaciji Maja pojaviti u Zadruzi kako bi Janjušu "zagorčala" život ostaje da vidimo, a do tada, evo nekih njenih izdanja...

BOLESNO SAM LJUBOMORAN! Mensur priznao kakav je zaista, Dejan se složio i rekao da mu je supruga ista, a sada je rešio da joj napravi haos!

Komentari (0)

Loading