ON JE ZA MENE MRTAV! Rialda potvrdila da ju je Kenan tukao!
Printscreen

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vest da je bivši zadrugar, maneken Kenan Tahirović u automobilu fizički nasrnuo na svoju bivšu devojku, pevačicu Rialdu Karahasanović.

Rialda se povodom čitavog događaja oglasial i otkrila da je istina sve što se piše, žao joj je što se sve saznalo preko medija, ali više ne želi da čuje za Kenana.

Printscreen

 

- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - zaključila je Rialda.

KLOŠARI JEDNI! Nezadovoljni Car urla i psuje na sav glas

Komentari (2)

Loading
Šumadinac

17.10.2021 16:26

Ajde polako u Bosnu niste za Srbiju