ALEKSANDRA SUBOTIĆ BOLESNA? Evo kada se starleta vraća u Zadrugu
Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugarka Aleksandra Subotić napustila je rijaliti program i vratila se u spoljni svet, a to je izazvalo velike spekulacije.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ BOLESNA? Evo kada se starleta vraća u Zadrugu

Printscreen

 

Naime, mnogi su pretpostavljali da je razlog izlaska rođendan njenog deteta, a Aleksandra je sada otkrila za zašto je napustila Belu kuću, ali i kada će se vratiti

- O razlogu zbog kog sam izašla iz "Zadruge" ne mogu da pričam, ali istina je da je u pitanju zdravstveni problem. Iz godine u godinu rijaliti je postao sve ekstremniji. Trenutno mi prija ovako, imam ženu koja čuva decu pa mogu da se posvetim malo i sebi. Trebalo bi u narednih mesec dana da se vratim u "Zadrugu", ali to ćemo sve da vidimo jer je to komplikovana priča.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ BOLESNA? Evo kada se starleta vraća u Zadrugu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, boravak u "Zadruzi" njoj je veoma pomogao, te je čak uspela i da sredi odnos sa Pecom, svojim izabranikom:

- Meni je boravak u ovom rijalitiju veoma pomogao da sredim svoj odnos sa Pecom. Mi smo sada u ljubavi baš onako kao na početku veze. Tamo sam videla kako kući sve imam na tacni i koliko sam zapravo srećna i ispunjena sa svojom decom i Pecom i iskreno uplašila sam se kada sam se osvestila i shvatila kako su pojedinci mizerni i za šta se bore.

DALI LJUBAVI JOŠ JEDNU ŠANSU? Nakon što je Car završio u izolaciji, Dalila provela noć sa mužem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading