TUKLA JE, LOMILA I PRAVILA HAOS! Ova zadrugarka ulazi u Zadrugu 5, a on neka se spremi za žestok okršaj!
Printscreen

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon diskvalifikacije iz rijalitija na rubu egzistencije, sprema se da ponovo uđe u ''Zadrugu'' i povrati izgubljeno.

Učešće poznate zadrugarke Tare Simov, po svemu sudeći je obeležilo četvrtu sezonu "Zadruge". Ljubavna veza sa tada oženjenim reperom Nenad Aleksićem Ša, rezultirala je na kraju i razvodom, a kako to uvek biva kada su rijaliti ljubavi u pitanju, njihova veza naišla je ubrzo na krah. Posle diskvalifikacije, Tara je odlučila da pauzira rijaliti karijeru, i posvetila se pevanju, a sudeći po mnogima, koji su ulaskom u rijaliti, reklamirali svoje pevačko umeće, ništa manje se očekuje od Simovljeve. Međutim, kako saznajemo Tara se nakon učeša u pomenutom rijalitiju susrela sa brojnim poteškoćama, kako finansijskim, tako i sa problemom egzistencije.

TUKLA JE, LOMILA I PRAVILA HAOS! Ova zadrugarka ulazi u Zadrugu 5, a on neka se spremi za žestok okršaj!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tara ponovo ulazi u Zadrugu. Ona je nakon diskvalifikacije izvukla deblji kraj, zbog kazni koje je dobijala. Sada je odlučila publici da pokaže novu sebe, a i dobro će joj doći ta medijska pažnja, zbog reklamiranja nove pesme. Ona se sa produkcijom dogovorila, da uđe u subotu 16. oktobra. Često se ona nećkala da li da uđe, ali sada je konačno prelomila. Tara se nakon učešća susrela sa brojnim finansijskim problemima. Nije imala, čak ni krov nad glavom, vukla se od jedne drugarice do druge, a sada više nema ni podršku od Nenada. On joj je inače plaćao stan, a pošto više nisu u dobrim odnosima, na njoj je da se stara o sebi - završava izvor.

TUKLA JE, LOMILA I PRAVILA HAOS! Ova zadrugarka ulazi u Zadrugu 5, a on neka se spremi za žestok okršaj!

Printscreen

 

Naime, ono što je još ukazalo na to, da će se Tara verovatno useliti na imanje u Šimanovcima, jeste njena objava, gde je zadrugarka pokazala pratiocima svoje novo izdanje, i time stavila do znanja, njenim brojnim pratiocima, da uveliko teku pripreme za ulazak. Kako li će Ša reagovati na ovu njenu novu odluku, i da li će i on pohrliti da uđe u "Zadrugu", ne bi li se suočio, oči u oči sa sa svojom bivšom devojkom, ostaje da vidimo.

NAMA JE KORAK DO ZAUVEK! Kristijan nikad emotivniji čestitao Kristini pet meseci ljubavi, zadrugara u ovakvom izdanju nikada niste videli! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading