BOLJE PEVA OD NJE! Zadrugar izneo svoje mišljenje o Stanijinom nastupu na Zadrugoviziji i šokirao sve izjavom o ovoj poznatoj pevačici!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su nastavili da glasaju za najbolji i najlošiji nastup na Zadrugoviziji, a reč je dobio Mc Damiro:

Nina Denda/Alo!

 

- Svi ste me oduševili na nastupima, pokazali ste da svi možete to lepo i fino da uradite. Što se tiče najgoreg nastupa, razočarala me je jedna osoba, a gledao sam je napolju. Meni Sandra Afrika ne peva ništa bolje od Stanije. Smatram da sam kompetentan da komentarišem ovo. Stanijin nastup me je baš raozčarao, bili ste najgori. Što se tiče najboljeg nastupa, po meni su bili najbolji Tanja i ekipa - rekao je Demiro.

Printscreen

 

Stanija Doborjević je sledeća dobila reč:

- Biću kratka... Zadrugovizija je bila fantastična, samo su neki ostavili veći i manji utisak. Što se tiče grupe koja je najbolja, mislim da pažnju treba da dobiju Mateja i ekipa. Pohvalila bih i Deniz, možeš da odeš u ono vreme da budeš jedna od Modelsica. Najbolja Mateja i ekipa, a najgora Miki i Luks - rekla je Stanija.

LEPI MIĆA SE ZALJUBIO!? Zadrugari primetili varnice između njega i ove atraktivne zadrugarke, a tek kad pročitate šta je ona izjavila na sve to!

Komentari (0)

Loading