POKAJAO SE NAKON RASKIDA!? David moli Anu da se pomire, upletena i ova rijaliti zvezda!?
Foto: Printscreen/instagram

David Dragojević nakon skoro godinu dana video je bivšu devojku Anu Korać na rođendanu Marka Miljkovića, ali se još više razočarao

- David je malo više popio i čim ga je udarilo u glavu, prišao je Ani i izvinjavao joj se za sve što je uradio. Ona ga je kulirala, ali je bila pristojna, nije pravila scene. Pokušao je da joj se umiljava i flertuje, ali nije upalilo. Vidi se da je i dalje zaljubljen u nju, a možda mu je i alkohol uzburkao emocije. Bili su u istoj prostoriji, ali nisu sedeli za istim stolom jer je Ana zahtevala od Lune da ih razdvoji da ne bi bilo neprijatnih situa cija- kaže izvor za Svet.

POKAJAO SE NAKON RASKIDA!? David moli Anu da se pomire, upletena i ova rijaliti zvezda!?

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mislim da je Ani drago što joj je prišao i želi da mu natrlja na nos to što ju je zbog gluposti izgubio. Ona je operisala nos i grudi pred Markov rođendan jer je znala da će se tu sresti, pa da izgleda još bolje - kaže izvor sa lica mesta i dodaje da se pomirenju Davidova majka Bilja ne bi mnogo obradovala.

Podsetimo, Ana je nakon dve godine veze saznala za poruke u kojima ju je David spominjao u lošem kontekstu njenoj drugarici i zato je raskinula sa njim.

SKANDAL! Dejan zatekao Cara kod Dalile u krevetu, Dragojević poludeo od besa, a njen potez napraviće još veći karambol!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
lina

10.10.2021 11:16

O Davide idi u Veternik pravi giros ili kebab a pusti devojku da radi sto po Beogradu ili po ostalim balkanskim republikama nisi ti za nju njoj treba mnogo vise.