ZBOG LJUBAVI SAM UGUŠILA SEBE Zadrugarka otvorila dušu i priznala sve o vezi sa Stefanom Karićem!
Printscreen

U jednoj emisiji, gostovala je voditeljka Ivana Šopić, a ona se na samom početku dotakla situacije koju je doživela u ljubavi sa svojim bivšim partnerom.

Setila sam se sad jedne situacije iz ličnog iskustva.

Najgore što sam uradila kako bih učinila parntera srećnim jeste što sam ugušila sebi, što je loše. On nekako nije mogao da dođe do izražaja pored mene,koliko god to ružno zvučalo, jednostavno je imao tu neku pasivniju energiju od mene – rekla je Ivana pa nastavila:

ZBOG LJUBAVI SAM UGUŠILA SEBE Zadrugarka otvorila dušu i priznala sve o vezi sa Stefanom Karićem!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja za sebe ne smatram da sam duhovita, na primer. I onda da bi on došao do izražaja kad sedimo u istom društvu, ja pustim njega da više priča i baca fore, ja malo ućutim iako znam da često ja to društvo nasmejavam. Eto, gušila sam sebe da bi neko drugi došao do izražaja, što ne znači da sam ja super, a on nije, ali prosto sam gasila tu neku svoju energiju. Stavila sam se u neku pasivnu poziciju, a to nisam ja. Automatski sam ugušila sebe i onda nisam dozvoila da me neko voli kakva jesam, nego, eto, htela sam da mu se prilagodim i da mu bude lakše da me zavoli – zaključuje Šopićeva.

BOL JE JEZIV, OTIĆI ĆU KOD LEKARA! Snajka Lepe Brene u agoniji zbog povrede, molila za pomoć preko društvenih mreža!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading