POJAVILE SE FOTOGRAFIJE MARIJE KULIĆ SA LEČENJA  Bivša zadrugarka vidno neraspoložena i prekrivena zelenom tkaninom
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je Miljana Kulić objavila informaciju da je njena majka Marija Kulić obavila poslednje preglede, nakon čega će se detaljno utvrditi da li je uspela da se izleči od najteže bolesti, pojavila se njena slika iz Istanbula. 

Miljana je u svom Instagram nalogu napisala da su poslednji pregledi obavljeni u jednoj klinici u Istanbulu, koji su provereni kao najbolji. Marija je napustila rijaliti ,,Zadruga 4" zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja, nakon čega je krenula u borbu sa opakom bolešću. 

- Posle iscrpne borbe sa natežom bolešću, moja mama je konačno otuišla na pet skender. Kažem končano, jer je to poslednji pregled na kom se saznaju da li je lečenje uspelo. Kao porodica odlučili smo da se pregleda u Istanbulu i pronašli najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Moja mama je bila u bolnici, gde se radi celokupno onkološko lečenje, transplantacije organa, hirurgija, estetske korekcije. Posebnu zahvalnost dugujemo poliklinici, što su organizovali odlazak u najkraćem roku. Ne samo što su zakazali termin,nego su bili podrška tokom celog putovanja i procedure. Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro, raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću - napisala je Miljana. 

POJAVILE SE FOTOGRAFIJE MARIJE KULIĆ SA LEČENJA  Bivša zadrugarka vidno neraspoložena i prekrivena zelenom tkaninom

Printscreen

 

Oni su zajedno, kao porodica otišli svi kako bi joj pružili podršku, budući da je Marija uplašena kada se spomene reč skener. Miljana je zatim objavila je fotografiju iz Turske, na kojoj se vidi Marija, vidno neraspoložena, pokrivela zelenom tkaninom. 

MARIJA HITNO NAPUSTILA SRBIJU! Miljana se oglasila i otkrila sve o zdravstvenom stanju svoje majke, porodica je donela odluku!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nens

01.10.2021 17:29

Zelim srecu Mariji kao i svim bolesnim da se izlece i da budu srecni sa svojom porodicom.