KRISTIJAN ŽESTOKO PROZVAO ZADRUGARE  Otkrio detalje sukoba s Radetom Lazićem: Preti mi, pa me prijavljuje policiji
Printscreen

Njihov sukob će, po svemu sudeći, dobiti sudski epilog, a Kristijan je gledaocima ispričao da je danas išao da da izjavu povodom Lazićeve prijave za ugrožavanje sigurnosti.

-Onaj Lazić, tranztistor iz Beča, je podneo prijavu protiv mene... On preti, preti, preti meni isto, kao da će da me bije, ja sam vreća g*ovana, ovo-ono, i onda brže-bolje ode u policiju i prijavi me za ugrožavanje sigurnosti. A kako, ne znam, 1000 kilometara, Beč-Beograd... Laje odande, slabo lavež dolazi do mene, i onda ja kada samo malo jače odlajem, onda on ode u policiju i prijavi me. Ne znam kako nekome ugrožavam sigurnost na hiljadu kilometara, to još nije naučno dokazano. Rekao sam da ne znam ko mu mrda kavez tamo daleko, on je tamo daleko, ja sam ovde daleko, gde cveta limun žut, takvu sam dao izjavu - u svom stilu objasnio je Kristijan.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njihov sukob će, po svemu sudeći, dobiti sudski epilog, a Kristijan je gledaocima ispričao da je danas išao da da izjavu povodom Lazićeve prijave za ugrožavanje sigurnosti.

On se osvrnuo i na prozivke Aleksandra Bogunovića Zverke, aktuelnog učesnika "Zadruge", nekoliko dana uoči ulaska u rijaliti. Iako je Zverka pričao da se njih dvojica poznaju iz zatvora, Golubović tvrdi da ga u životu nije video.

- Rijaliti lajavci, kao ovaj sad Bogunović, kako se zove, beše... Kaže da on mene zna iz zatvora, a ne poznajem čoveka, "no name". Nisam ga video nikad u životu, ja ga prozvao Fran Pujas iz Leskovca, u pokušaju... Kao, tetovirao lice...-dodao je Golubović.

MIKI ZA MESEC DANA ODLAZI KUĆI SA 100.000 EVRA Zadrugar otkrio detalje ugovora!

Komentari (1)

Loading
Lana

28.09.2021 05:49

kriminalac na baterije,mu je otvoreno pretio u Zadruzi i to vise puta,to smo svi culi!sta mu sad nije jasno?! i treba da ga prijavi i da mu stuche tu lazljivu,poganu i odvratnu jezicinu!