NATAŠA RADAN ZA ALO! PRIZNALA EMOCIJE PREMA PEVAČU Zbog Amara Gileta sam spremna na sve!
Foto: Printscreen/instagram

Medijski život starlete Nataše Radan obeležilo je učešće u rijalitiju Zadruga, kres kombinacija s Anđelom Rankovićem, ali pre svega toga, veza sa pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem.

Čudan odnos Nataša i Gile su završili teškim rečima i iznošenjem prljavog veša na društvenim mrežama i u medijima, ali kako stvari stoje, u pepelu njihove ljubavi ostalo je baš toliko žara da se stare emocije ponovo rasplamsaju.

NATAŠA RADAN ZA ALO! PRIZNALA EMOCIJE PREMA PEVAČU Zbog Amara Gileta sam spremna na sve!

Foto: Printscreen/instagram

 

Sve ovo je ekskluzivno za Alo! priznala atraktivna starleta, kojoj je odlazak na nastup bivše ljubavi bio dovoljan da shvati da ga nikada nije ni prestala da voli.

- Moram da vam priznam da sam i dalje pod utiskom iako je od njegovog nastupa prošlo tri dana. Ne mogu da dođem sebi i stalno mislim na to šta mi se te večeri dogodilo - počinje Nataša i dodaje:

- Za mene je sve ovo šok i neverica, jer kad se setim na koji način smo mi komunicirali nije mi dobro. Pljuvali smo se u medijima, ja sam često bila revoltirana njegovim izjavama i onda sam morala da mu odgovorim na isti način - pravda se starela, i objašnjava zašto je posle svega ipak rešila da ode na njegov koncert.

NATAŠA RADAN ZA ALO! PRIZNALA EMOCIJE PREMA PEVAČU Zbog Amara Gileta sam spremna na sve!

Printscreen

 

- Odlučila sam da odem na Amarov nastup jer sam imala potrebu da se dobro provedem, u tom trenutku sam bila skroz ravnodušna prema njemu jer sam mislila da je smrad sve do momenta dok nije počeo da peva. Kad je krenuo sa nastupom, u jednom momentu su nam se susreli pogledi, nasmejao se i ja sam počela da ga snimam. Tada me je prošao sav bes i gorčina koju sam osećala - emotivna je bila Nataša.

- Prišla sam bini jer me je on pozvao. Taj osećaj vam ne mogu opisati. Kada sam ga zagrlila, bukvalno sam drhtala i nije mi bilo dobro. Tada sam shvatila da me ništa nije prošlo kada je Amar u pitanju i da ga i dalje volim - bez problema priznaje Radanova.

Nataša opisuje i atmosferu posle nastupa kada se bukvalno ponela kao zaljubljeni fan jer je sačekala svog idola da siđe sa bine.

- Posle nastupa sam ga sačekala, rekla sam mu da sam ljuta na njega, ali i on je kazao meni da je ljut. Dogovorili smo se da se vidimo i da popričamo o svemu što nam se desilo. Baš mi je potreban razgovor sa njim. Nadam se da se više nećemo medijski pljuvati, ali s druge strane, u podsvesti mi je da će on opet za medije reći nešto što meni neće odgovarati - sumnjičava je starleta i bivša zadrugarka.

NATAŠA RADAN ZA ALO! PRIZNALA EMOCIJE PREMA PEVAČU Zbog Amara Gileta sam spremna na sve!

Printscreen

 

Nataša dodaje da misli samo o pevaču i nada se da će ipak biti zajedno jer je spremna na sve kada je on u pitanju.

- Moje misli su usmerene samo ka njemu, opet me je osvojio. Ne očekujem da će mi dati novu šansu, iako bih ja to volela najviše na svetu. Kada je on u pitanju, spremna sam na sve - rekla je Nataša ekskluzivno za Alo!

Nismo imali seks

Radanova je ovom prilikom objasnila prirodu odnosa s Amarom, pa naglasila da nisu bili intimni.

- Nismo imali seksualne odnose, iako su svi mislili da jesmo. On nije želeo da me svrsta u kategoriju devojaka za jednu noć, poštuje me. Mislim da se zbog toga ja sada osećam ovako, znao je da bude pažljiv prema meni. Imali smo u planu da idemo zajedno na putovanje, ali nažalost, nije došlo do toga - sa setom kaže starleta.

UDAJE SE ADRIJANA LIMA? Maneneka otkrila da je glumac odličan materijal za muža!

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading