OPET NIJE ZADOVOLJNA IZGLEDOM Ana Korać smanjuje grudi pred ulazak u "Zadrugu 5"
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Ana Korać potpisala je ugovor za učešće u poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, starleta se pred ulazak u „belu kuću“ uputila u Tursku da bi se remontovala od glave do pete.

Kako nam je ispričao izvor blizak Koraćevoj, starleta je rešila da stare silikone u grudima zameni novima, ali i da uradi sitnije estetske korekcije kod jednog od najpoznatijih turskih hirurga.

OPET NIJE ZADOVOLJNA IZGLEDOM Ana Korać smanjuje grudi pred ulazak u

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Ana je nedavno odlučila da uđe u Zadrugu 5, ali se pre toga uputila u Tursku kod doktora kod koga već godinama radi estetske intervencije. Ovoga puta planira da smanji silikone, budući da je poslednji put ugradila osmice. Velike grudi joj stvaraju problem i smetaju joj u svakodnevnim aktivnostima, te je samo zbog toga odlučila da ih smanji - kaže naš izvor na početku razgovora, i dodaje da se Ana odlučila za minimalno smanjivanje.

- Promena neće biti mnogo uočljiva, ali će se Ana mnogo bolje osećati nakon operacije. Osim toga, Koraćeva planira i da uradi botoks čela i očne regije, ali i da izbriše bore oko usana. Uradiće i zahvat koji je popularno nazvan „mačje oči“, a planira i da poveća usne hijaluronom - ispričao je izvor.

- Osim toga, Ana će hijaluronom korigovati jagodice i bradu, ali sve to potpada pod sitnije estetske korekcije. Međutim, trebaće joj određen vremenski period da se oporavi od svih zahvata - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, Koraćeva će se na imanje u Šimanovcima useliti sredinom oktobra, a planira da ostane do kraja.

- Početkom oktobra Ana planira da se vrati u Srbiju iz Turske, a ubrzo nakon toga pridružiće se zadrugarima u „beloj kući“. Ovoga puta želi da bude potpuno opuštena i da se ne upušta u veze s muškarcima, ali to ne znači da neće flertovati s njima - kaže naš izvor.

- Dobila je dobar honorar i odlučna je u nameri da ne pravi greške da bi iz rijalitija izašla sa što više novca. U prethodnim sezonama izgubila je dosta zbog kazni i sada će, kaže, poštovati sva pravila - dodaje naš izvor na kraju.

U ratu s Aleksandrom

David Dragojević pre dve godine prevario je svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić i u Zadruzi 2 otpočeo vezu sa Anom Korać.

Netrpeljivost između Ane i Aleksandre počelo je od trenutka kada se Subotićeva nakon nekoliko meseci od diskvalifikacije vratila u „belu kuću“, a nastavilo se po izlasku iz rijalitija, ali i nakon što su Koraćeva i Dragojević stavili tačku na svoju vezu.

Tokom žestokih javnih prozivki Aleksandra je Anu često optuživala da se bavila najstarijim zanatom, za šta ju je Koraćeva tužila.

SKINULA SE DENIZ DEJM! Zadrugarka šetala gola po Beloj kući, kamere sve zabeležile! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading