NOĆU RADI, DANJU BAULJA Darko Tanasijević uhvaćen u nezgodnoj situaciji, ovome se nije nadao! (PAPARACO)
Foto: Josida Masanori

Darko Tanasijević, voditelj rijaliti šou-programa Zadruga 5, jedno je od zaštitnih lica Televizije Pink i sve više privlači pažnju medija. Na Instagramu ga prati preko 40.000 hiljada ljudi, a gospođe koje su se tokom leta uključivale u emisiju „Narod pita“ prosto ga obožavaju.

Foto: Josida Masanori

 

Uprkos svemu tome, popularni Darkić, kako ga je prozvala Miljana Kulić, živi sasvim običnim životom, što bi se reklo kao sav normalan svet. U to se uverio Alo! paparaco koji je voditelja bradonju uhvatio na jednoj gradskoj pijaci kako posle radne noći, postavljanja pitanja i raskrinkavanja zadrugara u studiju nije otišao kući da spava, već u kupovinu bakaluka.

Foto: Josida Masanori

 

O tome da voli pijacu i obaveze oko kuće svedoči i njegov osmeh na licu, iako je podbule oči sakrio naočarima za sunce. Ipak, specifična treća medijska smena projekta koji radi naplaćuje danak Darkovoj koncentraciji i motorici. Drugačije se ne može objasniti to što mu je nasred ulice ispala puna kesa limuna koji su počeli da se kotrljaju po pločniku. Voditelj u prvi mah nije primetio da mu se vitamini kotrljaju po asfaltu, ali kada ga je gospođa koja je sve pratila iz daljine upozorila, voditelj je kleknuo i počeo da skuplja limun koji je kupio kako bi se kod kuće okrepio od napornog tempa.

Foto: Josida Masanori

 

Foto: Josida Masanori

 

Foto: Josida Masanori

 

Naš paparaco zabeležio je i trenutke Darkove kupovine. Prodavci na pijaci ga prepoznaju, a on sa svima uljudno i prijatno ćaska. Kao pravi ljubitelj odlaska na pijacu, dok je šetkao između tezgi Tanasijević je čapkao ono što je video u ponudi. Probao je i grožđe, ali čini se da mu nije bilo po ukusu, jer ga nije pazario.

Pored limuna uzeo je i jaja, i prava je sreća što mu ona nisu stradala. 

S obzirom na to da se voditelj, koji se stalno žali da je mršav, vratio vežbanju u teretani ne čudi što je na pijaci kupovao samo belančevine i vitamine, samo sledeći put se prvo odmori, pa kreni u kupovinu.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Evo kada možemo da ga očekujemo u rijalitiju, a otkrio je i datum svadbe!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading