ZADRUGARKA ZAVRŠILA U AMBULANTI Morala je hitno kod doktora! (PAPARACO)
Foto: Youtube/Printscreen

U prostorijama Doma zdravlja na Zvezdari, danas je uhvaćena pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Rialda Karahasanović, koja je nervozno u čekaonici kuckala poruke na telefonu, ne bi li prekratila vreme do dolaska na red kod doktora.

Foto:Pink.rs

 

 

Pevačica je poštovala propisane epidemiološke mere protiv virusa korona, zbog čega zaštitnu masku nije skinula sa lica, a u nameri da je baš niko ne prepozna, stavila je i naočare za sunce.

Vreme je pretežno provodila listajući fotke na Instagramu, a kada su je pozvali iz ambulante, otkriveno je zbog čega se danas našla u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Foto:Pink.rs

 

 

Naime, Rialda se nakon izlaska iz prethodne "Zadruge" preselila baš na Zvezdaru, a u najbliži Dom zdravlja danas se uputila kako bi primila vakcinu protiv virusa korona.

Pevačica ne želi ništa da prepušta slučaju, već čini sve što je u njenoj moći kako bi od virusa zaštitila sebe, ali i druge, zbog čega se odlučila za vakcinu.

Foto:Pink.rs

 

 

Pošto je zdrava i oseća se dobro, dežurni lekari odobrili su njenu vakcinaciju, a posle desetak minuta, koliko traje čitava procedura, Rialda je izašla iz ambulante s potvrdom da je imunizovana.

BONUS VIDEO:

NAPUSTILA SRBIJU! Jovana Ljubisavljević uživa na ovoj egzotičnoj lokaciji, Stefanu poslala emotivnu poruku i pokazala koliko joj nedostaje

Komentari (0)

Loading