OVAKO BI TREBALO DA IZGLEDA AKADEMSKI GRAĐANIN Staniju prozivaju zbog šokantnih izjava!
E-stock/Časlav Vukojičić

Međutim, upravo je ans vom profilu na instagramu, Stanija doživela fijasko kada su je svi isporzivali zbog opisa jdne fotografije:

Dobrojevićeva je, naime, napisala kako bi trebalo da izgle dajedan fakultetski obrazobvan građanin: "Ovako treba i MORA da izgleda svaki AKADEMSKI građanin sa diplomom EKONOMSKOG DRŽAVNOG FAKULTETA!"

Ubrzo je usledila lavina komentara na račun starletine objave: "Ovako ne sme nikako da izgleda svaki akademski građanin", "akademski građanin koji slika samo zadnjicu", "zamislite akademski građanin koji svake godine ulazi u Zadrugu, slika se gola i promoviše blud i nemoral. Mi nismo videli tvoje obrazovanje samo golo du*e".... su samo neki od komentara koji ne prestaju da se nižu na Instagramu.

OVAKO BI TREBALO DA IZGLEDA AKADEMSKI GRAĐANIN Staniju prozivaju zbog šokantnih izjava!

Promo

 

 

Inače, Stanija Dobrojević nedavno se pohvalila da je otvorila profil na "Onyfans" sajtu za odrasle, gde objavljuje golišave slike i snimke. Naime, cena za mesec dana posećivanja njenog profila iznosi 29 dolara, 60 dolara za tri meseca, a skoro 200 dolara za godinu dana.

BONUS VIDEO:

TRAŽILA JE DA KRISTIJAN NE UĐE U ZADRUGU 5 Zbog nje Golubović nije pozvan u rijaliti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

08.09.2021 21:15

Nedaj boze da ovako izgleda akademski gradjanin, lepo je kad sam sebe ubedis u nesto da jesi. Stanija je ISPRICANA PRICA ODAVNO JEDNA OBICNA STARLETA I NISTA VISE OD TOGA.

PiciBlagoCici

08.09.2021 22:00

Cccc Cemu onda taj fakultet zavrsi.....