ODMAH OBRISALA FOTOGRAFIJU! Deniz Dejm uhvaćena sa balkanskom zvezdom u prisnom izdanju, mnogi su posumnjali jedno! (FOTO)
Alo

Deniz Dejm, najplaćenija influenserka iz Slovenije i misica, već je izazvala nekoliko skandala samim svojim pojavljivanjem ispred zgrade televizije Pink, kada je došla da potpiše ugovor za novu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu. Nekadašnja misica postala je zvanični takmičar "Zadruge 5", koja će krenuti da se emituje 5. septembra ove godine na televiziji Pink, sa početkom u 21h.

Atraktivna brineta važi za jednu od najpoznatijih ličnosti u svojoj rođenoj zemlji, a mnoge će iznenaditi i njena fotografija sa još poznatijom Slovenkom. Naime, na društvenim mrežama je krenula da kruži fotografija koju je Deniz uklonila sa svog Instagram profila. Na slici se nalazi sa regionalnom muzičkom zvezdom, Senidom Hajdarpašić, poznatijom kao Senidah, koja je nastala na jednom događaju u Sloveniji.

ODMAH OBRISALA FOTOGRAFIJU! Deniz Dejm uhvaćena sa balkanskom zvezdom u prisnom izdanju, mnogi su posumnjali jedno! (FOTO)

Pintscreen

 

Podsetimo, Deniz Dejm imaćemo prilike da gledamo u poslednjoj sezoni Zadruge. Ona je već jedna od najzapaženijih budućih učesnika, tako da ne sumnjamo da će ostvariti dobar plasman.

JOŠ JEDNO POZNATO LICE U ZADRUZI?! Ljubavni trougao će zatresti Belu kuću, spremna je da napravi haos!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading