SVE SE RAZOTKRILO! Isplivala prepiska budućeg učesnika Zadruge 5 i Nataše Moskve (FOTO)
Pintscreen

O učesnicima predstojeće pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", koja će ujedno biti i poslednja, piše se i priča danima unazad, a sada je veliku prašinu podigao nepoznati muškarac, koji će se, takođe, naći na imanju u Šimanovcima, zbog poruka koje je uputio nekadašnjoj zadrugarki Nataši Moskvi.

- Mnogo ćeš mi faliti. Ti znaš da sam ja tebe uvek voleo i da nikada ne bih protiv tebe, da mi plate milione ne bi. Uvek si bila u mom srcu i sve što pričamo ili šta god doživimo u meni zauvek ostane - stoji u porukama koje je na svom Instagramu objavila sama Nataša.

SVE SE RAZOTKRILO! Isplivala prepiska budućeg učesnika Zadruge 5 i Nataše Moskve (FOTO)

Pintscreen

 

- Nismo ja i ti kao neki pojedini da koristimo priliku ili nešto nego se iskreno volimo i nikad nismo prekinuli kontakt jer je to tako - zaključio je nepoznati muškarac, na šta mu je Moskva odgovorila:

- Tako je. Apsolutno se slažem sa svim što si napisao. Uspećeš da ostvariš svoje snove jer imaš veliko srce. Dragi Bog sve gleda. Čitav svet je jedan rijaliti. Postoji neko ko sve to gleda, puno jači - napisala mu je nekadašnja zadrugarka, objašnjavajući pritom da je reč o budućem učesniku "Zadruge 5", kao i da je "bitna ljubav i poštovanje".

OD RANIJE POZNATA JAVNOSTI! Majka Natalije Šćekić završila u zatvoru zbog ucenjivanja poznatog biznismena!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading