VERILA SE MINA VRBAŠKI? Bivša zadrugarka podigla prašinu novom fotografijom, dijamant se presijava (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Atraktivna bivša zadrugarka Mina Vrbaški ne prestaje da intrigira javnost.Nedavno je u emisiji "Narod pita" pevač Lepi Mića otkrio da Mina ima novog dečka, koji nije poznat javnosti, a čiji su roditelji njegovi prijatelji. Mina je tu informaciju potvrdila i javno priznala da uživa sa svojim partnerom kao i to da je, kako ona kaže "nikad srećnija".

Kako smo ranije pisali, dečko koji je uspeo da osvoji Minino srce je Luka Nikolić, a zbog njega je u jednoj emisiji "Narod pita" nastao haos između Maje Marinković i Mine. Naime, Maja je otkrila da joj je Luka pisao, a kasnije je iznela i prepiske.

VERILA SE MINA VRBAŠKI? Bivša zadrugarka podigla prašinu novom fotografijom, dijamant se presijava (FOTO)

Pintscreen

 

Mina je danas objavila stori na Instagram profilu na kom je slikala svoju ruku na kojoj se vidi prsten, a uz sliku stavila je i pesmu "Do neba", grupe "Hurricane". Mnogi su pomislili da je bivša zadrugarka verena.

Podsetimo, ovo ne bi bio prvi put da je Mina verena. Bivša zadrugarka je pre "Zadruge 3" dobila prsten od gospodina iz Engleske, a svoju veridbu je raskinula upravo tokom trajanja treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

SPREMAM SE PSIHIČKI! Maja Marković se oglasila pred venčanje sa Alenom, a evo šta je rekla

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading