TARA OTKRILA ZAŠTO JE PSU DALA IME APRIL Ima posebnu simboliku, a vezana je za Nenada i nju!
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka, Tara Simov, u toku današnjeg dana se uključila u lajv na Instagramu, te je strpljivo odgovarala na pitanja pratilaca. S obzirom da je nedavno postala vlasnik jednog psa kome je dala vrlo neobično ime, bilo je očekivano da će neko postaviti pitanje zašto se odlučila baš za takvo ime.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Oduševljena sam psom. Mnogo je miran. Dali smo mu ime April jer je meni rođendan 9. aprila, a Nenadu 12. pa smo u tome našli simboliku, a i unikatno je - dodala je Simova.

Foto: Printscreen/instagram

 

On je, kako je sama nekadašnja zadrugarka otkrila, njen pokušaj da se u potpunosti posveti brizi o nekome kako ne bi više skretala sa pravog puta, budući da je nedavno slupala automobil svog emotivnog partnera pod vidnim uticajem alkohola, što se da zaključiti na osnovu video snimka koji kruži društvenim mrežama, a nastao je nakon saobraćajke.

- Svi znate da prolazim kroz baš težak period. Nevažno od toga koliko vas to zanima, jednostavno sam htela da podelim današnji dan sa svima. Na moju veliku radost Nenad Aleksić Ša (moj Klajd (prim.aut. lik iz filma "Boni i Klajd", odnosi se na partnera u zločinu) je pristao na to da uzmemo kucu, neki moj poslednji vapaj u potrazi za sobom... - napisala je Tara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

SAD JE S NJOM U ŠEMI?! Popularna zadrugarka zajahala Janjuša u bazenu, nova afera na pomolu?! (FOTO+VIDEO)

Komentari (1)

Loading