SKLONITE DECU SA ULICE! TARA PONOVO ZA VOLANOM Voziću bez dozvole dokle budem želela!
Foto: Printscreen/instagram

S obzirom na to da je vozila bez dozvole i u alkoholisanom stanju, Tara i Nenad napravili su dogovor da on prizna krivicu. A ona se danas uključila u lajv na svom profilu na Instagramu i šokirala izjavama:

SKLONITE DECU SA ULICE! TARA PONOVO ZA VOLANOM Voziću bez dozvole dokle budem želela!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Teško mu pada sve to za auto, uzeo je mnogo bolji auto, ali srećan je što je slupao. Bukvalno smo pričali i rekao je da je mnogo bolje što je slupao jer je sada mnogo bolji auto uzeo. Nenadu se više isplatilo što je slupan auto - rekla je Tara,a onda spomenula vožnju automobila bez dozvole:

- Voziću sa ili bez dozvole dokle god ja to poželim- zaključila je Tara u lajv uključenju.

SKLONITE DECU SA ULICE! TARA PONOVO ZA VOLANOM Voziću bez dozvole dokle budem želela!

Foto: Alo!

 

 

Podsetimo, nakon slupanog automobila Simovljeva i Aleksić su saslušani u policiji, gde je reper izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila. Kako u okolini nije bilo kamera koje bi snimile događaj, sve je ostalo na njihovim iskazima.

Protiv Aleksića će u skladu sa zakonom biti podnet odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Prednji deo slupanog mercedesa je, inače, u potpunosti uništen od siline udarca.

BONUS VIDEO:

ŠA ZABRANIO TARI DA VOZI Snimak sve potvrdio, više neće sesti za volan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Saša

08.08.2021 20:00

Hoće li država da hapsi ovu ludu narkomanku ili treba da strepimo dok ne ubije neko dete?!

Ivana

08.08.2021 20:00

Jedva cekam rasplet ove sage. Cirkus nevidjenih razmera...

Zlata

08.08.2021 20:30

Tari je Sa,igracka za maltretiranje i zna da ce tako biti stalno u centru paznje.Sto vise skandala sa budaletinom Sa,za narkomanku vise paznje

Zoi

08.08.2021 23:48

Kakvi debiliii....Ja ne verujem da je ovo toliko bezobrazno i da se toliko bahate i niko ne reaguje...Ovo je za lečenje pod hitno i jedno i drugo pa da budu laaaagaaaniiiiiiiiii....Užas!!!Ja sam mislila da čovek od 41.god.ima grama mozga ali ja ovo niti vidoh,niti upoznah i nedao dragi BOG nikome.

Zoran

09.08.2021 02:20

Kakva crna drzava,kaznjavaju ako si isao 32 km na sat umesto 30,jer na taj nacin ugrozavas sebe i druge.Sta rade Okanovic,Vulin i ona starkelja pisac zakona,zasto ne reaguju.