KRISTIJAN NEĆE DONIRATI BUBREG! Uradio je nešto nezamislivo i sada je ispao iz igre!
Printscreen

Milica Adamović, devojka kojoj je potreban bubreg i za čije je lečenje sakupljen novac, ove nedelje bi trebalo da dobije informaciju ko od potencijalnih donora može da joj pokloni organ, ali, s obzirom na to da se Kristijan Golubović, koji se prvi javio da joj pomogne, tetovirao pre 3 dana, automatski je ispao iz "igre".

 

 

Kristijan Golubović je rekao da nije znao da sveže tetovirani ne mogu da budu donori, i izrazio nadu da jedna mala sličica neće pokvariti njegovu želju da pomogne Milici. Ubeđen je i da od svih potencijalnih donora jedino on odgovara.

Printscreen

 

 

- Nemam sidu, nemam ništa. Zdrav sam. Sterilne su igle, iz Amerike, koje se predamnom iznesu. To je površinski deo kože, ne ide u krv. Nemam od koga da dobijem. Sam od sebe ne mogu da dobijem, sam sebe sam tetovirao i moju devojku. Malo smo se tetovirali - rekao je Golubović za  i dodao da nije znao da od tetoviranja mora da prođe 6 meseci da bi bio donor, ni krvi ni organa -

- Znači, trebalo bi da su neki već umrli odavno. Ja sam donator krvi, dao sam je 40 puta do sada, a sav sam istetoviran. Baš se sećam da sam uradio grudi i dao krvnu plazmu dečku za jetru. Ozdravio je jedno vreme, ali je nažalost posle 7, 8 godina, preminuo. Ja sam čist, uglavnom, kao dren - poručuje on i dodaje da ne veruje da bi jedna mala slika, urađena sterilnim iglama, mogla da spreči da odu u Istanbul, ako su kompatabilni.

Printscreen

 

 

- Neće to ništa pokvariti. Ja sam anđeoski nastrojen. Kome god da sam pomogao, dobro mu je išlo. Ja sam ubeđen da će ona dobiti moj bubreg od svih, mada ima dosta donatora. Moja krv je ista kao što je bila i pre. Ne tetoviram se ja u zatvoru, burgijom na ulici, ja se tetoviram u mojoj kući, sterilnoj, sa najboljim svetskim mašinama, sa najskupljim majstorima - izričit je Golubović, a šta će se dalje desiti, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

LUNA I MARKO OBJAVILI PRVU FOTKU SA ĆERKICOM MIJOM, FANOVI SE RAZNEŽILI! Nećete verovati ko je prvi komentarisao

Komentari (3)

Loading
KoBra

05.08.2021 00:58

Ma nema od toga nista. Namerno je on to uradio da nebi dao bubreg. Lazljivac ostaje lazljivac!

Lana

05.08.2021 04:07

klosar lazljivi,sve koristi da bi dobio medijsku paznju!

Visnja

05.08.2021 16:37

To se znalo jos od trenutka kad je obecao,da od toga nema nista. Covek se ozenio mladom devojkom i gde da provodi vreme lezeci operisan u krevetu.