MARIJA KULIĆ USLIKANA DOK SE OPORAVLJA OD BOLESTI Otišla na popularnu planinu, a evo s kim!
Foto: Printscreen/instagram

Marija je operisala kancer limfnih žlezda pre četiri meseca, a nakon toga njen oporavak je išao u dobrom smeru. Međutim, Miljana sada tvrdi da njena majka nije dobro:

MARIJA KULIĆ USLIKANA DOK SE OPORAVLJA OD BOLESTI Otišla na popularnu planinu, a evo s kim!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemioterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi lečenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svetu da mi, veruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lekove i lečenje, možemo to da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Nemačku na dalje lečenje, a u sledeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe - izjavila je Miljana.

S druge strane, Marije je odlučna da se ne predaje, pa je sa prijateljicom i unukom Željkom otputovala na Zlatibor gde odmaraju i uživaju. Ona je objavila nekoliko fotografija, a može se videti da je zadovoljna i da joj zlatiborski vazduh prija. 

BONUS VIDEO:

MARIJA KULIĆ KRITIČNO, OTKAZANA JOJ HEMIOTERAPIJA ZBOG LOŠEG STANJA Miljana očajna: Sav novac dajem za roditelje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mima

03.08.2021 13:32

Dokle više bre o toj dotičnoj prestani te! Pišite o talentovan mladim naučnicima, sportistima, stvaraoci ma i vrednima...