IMA DVOJE DECE A JUČE JE PRVI PUT OPEGLALA VEŠ! Aleksandra Subotić htela da baci stvari a onda je shvatila da samo nisu ispeglane
Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić šokirala je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je otkrila da se sa jednim kućnim poslom susrela po prvi put u životu.

Foto: ATA Images

 

Naime, Aleksandra je na svom Instagram profilu podelila sa pratiocima svoju novu veštinu, koju bi trebalo odavno da poseduje.

Foto: Printscreen/instagram

 

Noćas sam prvi put u životu uzela peglu za veš u ruke i oduševila sam se. Sve one nove stvari za koje sam mislila da su bačen novac (a ima ih gomila) i planirala da ih bacim su u stvari samo bile neispeglane -  napisala je Subotićeva na Instagramu.

Mnogi su bili začuđeni ovom njenom izjavom, s obzirom na to da je majka dvoje dece, pa su se zapitali da li je moguće da do sada nije peglala veš.

"Blago tebi, a ko je deci peglao do tada?", "Prava si domaćica!", "Ja se time ne bih ponosila!", "Žena za primer", "Bruka!", "Biće od tebe domaćica za jedno 20 do 30 godina", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

POSLE HAOSA I SUMNJE DA HOĆE DA JE UBIJU, TAMARA OTKRIVA ŠTA SE ZAPRAVO DESILO! Đurićeva otkrila detalje istrage!

Komentari (1)

Loading
Coka

02.08.2021 20:48

Toliko o inteligenciji doticne, sama se izdala.