MAJA MORA HITNO DA SE VRATI IZ CRNE GORE! Na fotografijama se vidi koliko joj je loše, otac u panici!
Printscreen

Kako je otkrila jednom prilikom, ona je oduvek bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i iz tog razloga se podvrgla brojnim operacijama. Otišla je do te mere da je sada neprepoznatljiva. Iz tog razloga se susreće sa ogromnim problemom.

Naime, njen otac Radomir Marinković Taki se oglasio i istakao da i on vidi da su silikoni njegove ćerke čudni i da je vodi kod hirurga čim se ona vrati iz Crne Gore.

- Čekam nju da dođe iz Crne Gore, pa ćemo da vidimo šta treba da se radi. Moraćemo do hirurga da on vidi šta se dešava. Lagao bih kad bih rekao da i ja ne vidim to što vi kažete, jeste nešto čudno. Meni je bitno samo da nije nešto ozbiljno, a ako treba, ja sam, kao i uvek, tu za svoju ćerku i sve ću joj dati u životu - rekao je Taki za Republiku. On je oduvek bio podrška Maji i upravo je njen otac finansirao najveći broj operacija. 

MAJA MORA HITNO DA SE VRATI IZ CRNE GORE! Na fotografijama se vidi koliko joj je loše, otac u panici!

Instagram

 

 

Priča se da zbog toga mora da se vrati ranije sa letovanja, a da li će tako i biti, ostaje da vidimo. Inače, njen bivši partner Marko Janjušević je danas stigao u Crnu Goru sa ćerkom Krunom i planira da boravi u Budvi, gde je i Maja. Ostaje da vidimo da li je sve to slučajnost.

BONUS VIDEO:  

VLADIMIR TOMOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5?! Opleo po Kristijanu Goluboviću i svima koji su mu ćutali dok je javno varao ženu, a onda priznao jednu stvar!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zlata

02.08.2021 16:28

Da nije Taki uvideo napokon da joj fali mozak.

Moša

02.08.2021 20:41

A, da li je planirao da ćerku povede psihijatru?