KRISTIJAN DAJE BUBREG BOLESNOJ DEVOJCI, A SAD SE OGLASIO S JEDNOM MOLBOM Objavio je njen snimak i detalje koje su zanimale javnost!
Alo

Milica Adamović (30), devojka kojoj je hitno potreban donor bubrega da bi mogla da nastavi da živi, do kraja meseca bi trebalo da dobije mišljenje lekara u vezi sa analizama potencijalnih donora. Ukoliko se pokaže da neki donor bude kompatibilan, odputovaće u Tursku na dalje analize.

Printscreen

 

- Odgovor od lekara stiže krajem ovog meseca. Nadamo se da će biti pozitivan - odgovorila je Milica, i ovim putem zamolila ljude da joj pomognu i doniraju novac.

Printscreen

 

- Imam tri potencijalna donora. Poslala sam njihove analize. Ja zaista verujem da će se neko pokazati kao odgovarajući i da će se ovaj proces konačno završiti. Kako sve radim sama, to mi oduzima mnogo energije. Iscrpljena sam - priznala je bolesna devojka.

Kristijan Golubović prijavio se da donira bubreg Milici, uradio je potrebne analize, te sada čeka da vidi da li će biti donor.

 

Ako želite da pomognete Milici, to možete uraditi uplatom na sledeće načine:

Uplatom na dinarski račun: 340 32189454 15

Uplatom na devizni račun:

Milica Adamović, Gusinjska 8, Beograd (Zvezdara) Serbia

IBAN RS35200000012505793407

Postal Savings Bank, Kraljice Marije 3

SWIFT/BIC code: SBPORSBGXXX

 

BONUS VIDEO:

IVANIN USLOV DA UĐE U ZADRUGU JE DA JA UĐEM S NJOM! Tomović tvrdi da je podržao bivšu suprugu Nenada Aleksića da bude deo rijalitija!

Komentari (0)

Loading