DOŠLE NA GOTOVO, MIKIJU SE USELILE ĆERKA I ŽENA! Dao je ogromnu cifru za renoviranje kuće!
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Miki Đuričić, poznat i kao pčelar iz Kupinova, nakon učešća u rijaliti programima koja su uvek bila turbulentna, odlučio se da se povuče iz javnog života i posveti porodici s obzirom na to da je nedavno dobio ćerku. Meštani su bili raspoloženi da pričaju o njemu, a kako tvrde, sa suprugom Angelinom se sjajno slaže:

DOŠLE NA GOTOVO, MIKIJU SE USELILE ĆERKA I ŽENA! Dao je ogromnu cifru za renoviranje kuće!

Printscreen

 

- Miki je posvećen otac, obožava Dunju i svaki slobodan trenutak provodi sa njom. Deluje da ga je ona potpuno promenila, ublažila mu je preku narav i smekšala ga. Renovirao je dom u potpunosti, i čim su radovi završeni rešio je da je vreme da okonča samački život i kući je doveo Angelinu i dete. Sad žive svi zajedno, njegov otac je tu i deluje da se odlično slažu. Mikijeva žena radi u školi u Pećincima, i dok je ona na poslu Miki vodi računa o domaćinstvu i čuva ćerkicu. Vidimo ga često kako je šeta, tepa joj i priča nešto uvek. Ona je mila, svi iz komšiluka je volimo, a Đuričić nam dozvoljava da se sa njom i poigramo - otkriva Mikijeva komšinica.

Komšinica tvrdi da Mikija često viđa u obližnjoj prodavnici i da je oduševljava kako se ponaša od kad je postao otac.

DOŠLE NA GOTOVO, MIKIJU SE USELILE ĆERKA I ŽENA! Dao je ogromnu cifru za renoviranje kuće!

Printscreen

 

- On je dobar prema Angelini, sve joj čini i uvek joj izlazi u susret. Ne dozvoljava da joj fali bilo šta, detetu i njoj, vodi računa o svemu, i postao je odličan partner i otac. Samo da ga vidite sa detetom, potpuno je drugačiji od onog Mikija iz rijalitija. Gotovo svaki dan odlazi u radnju u nabavku, tu ga i sretnem, manje se viđa sa ljudima iz kraja, a više se porodici posvetio. I ako je, bilo je vreme da i on svije svoj dom, da ne živi kao samotnjak - priča ona, dok starija gospođa koja ima kuću pored Mikija kaže da je sa njim imala sukob, i da godinama ne pričaju.

- Mikijeva sam komšinica i pravo da vam kažem, dugo ne pričamo, nismo u dobrim odnosima. Sa njegovom ženom nemam ništa i ne poznajem je, a o njemu ne bih puno pričala.

Podsećamo, Miki je bio osuđen i nosio je nanogicu, a dok je bio u kućnom pritvoru renovirao je kuću. Potrošio je dosta novca da bi dozidao kupatilo, dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za nameštaj.

BONUS VIDEO:

JUGOSLAV KARIĆ NE KRIJE NOVU DEVOJKU Drži je za ruku i smeška se, Elena je prošlost!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki Veliki

23.07.2021 13:02

Ptalabih dotičnog dali je žena sa sobom mogla ponijeti kuću ?