NISU RASKINULI, SVE JE NAMEŠTALJKA! Đedović smatra da je vest o raskidu samo jeftina igra!
Printscreen

Marko Đedović je poslednjih dana veoma prisutan u medijima, što zbog svađe preko društvenih mreža, što zbog toga što je bivši prijatelj rijaliti para koji je juče raskinuo - Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. I Tara i Nenad su mu se poveravali tokom svog boravka u "Zadruzi" pa ne čudi zašto za mišljenje o njihovoj vezi (odnosno raskidu) uvek pitaju njega.

U intervjuu za Republika.rs Marko otkriva da je vrlo sumnjičav po pitanju njhovog raskida:

- Nisam siguran da je to konačan raskid, možda je neka svađa a možda i nije, možda je samo priprema za večerašnju emisiju da bude kao "raskinuli smo, neka vam bude lakše, kao ovo-kao ono", malo jeftine patetike i ostalih budalaština kojim je sklon Ša. Vrlo je moguće da je ovo fora. Velika - odgovorio je u svom stilu Marko.

 

NISU RASKINULI, SVE JE NAMEŠTALJKA! Đedović smatra da je vest o raskidu samo jeftina igra!

Printscreen

 

 

Činjenicu da neki "antifanovi" vezu Tare i Ša porede sa vezom Lune i Marka koji su isto tako raskidali pre emisija "Narod pita", Đedović je prokomentarisao:

- Oni su samo kineska kopija Lune i Marka i tih budalaština - a zatim dodao:

- Veza Tare i Ša je gomila laži, spletki, muljavina, Tarinih igara, njegovih kriza srednjih godina pomešanih sa narcisoidno-šizofrenim poremećajem... To meni daje za pravo da kažem da se to neće dobro završiti, čak mislim da će se to fatalno završiti - izjavio je Marko bez trunke optimizma.

 

NISU RASKINULI, SVE JE NAMEŠTALJKA! Đedović smatra da je vest o raskidu samo jeftina igra!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tara voli medije, Tara voli da se piše o njoj, Tara će da te prebije samo da se piše o njoj, Tara će da te polije vodom samo da bi se pisalo o njoj, ona će da uđe u vezu sa oženjenim čovekom samo da bi se pisalo o njoj... Tara voli medije. Ona će fejk raskinuti, fejk ući u vezu, samo da bude na portalima i na televiziji.

BONUS VIDEO:

DOĐE CICA NA KOLICA Zadrugar presrećan zbog raskida Tare i Ša, objavio šta je otkrio!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MladenBg

20.07.2021 20:39

Zadruga je zavrsena, a ovaj naporni Djedovic jos tandrce. Sta se uhvatio Shabana i Tare pa ne pusta. Sta te bre briga sta ko radi. Da nisi mozda zaljubljen u Shabana????