PRIČALO SE DA JE TARA BILA S NJIM Sad se oglasio bivši zadrugar i svima zapušio usta, a Tara spomenula tužbe (FOTO)
Ataimages

Tara Simov nakon diskvalifikacija iz Zadruge redovno prati dešavanja u Beloj kući i neretko komentariše aktuelne situacije. 

Otkako je napustila Zadrugu, mnogi cimeri okrenuli su joj leđa i počeli da govore Nenad Aleksiću Ša protiv Tare. Jedan od njih je i Marko Đedović sa kojim je duže vreme u žestokom ratu

Između ostalih optužbi, Marko tvrdi da je Tara bila u vezi sa Filipom Mijatovim i da mu je to otkrila Aleksandra Nikolić. Ovog puta je Filip Mijatov odlučio da podrži Taru i da joj pruži podršku protiv, kako oboje tvrde, kleveta.

PRIČALO SE DA JE TARA BILA S NJIM Sad se oglasio bivši zadrugar i svima zapušio usta, a Tara spomenula tužbe (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Simova je na Instagramu objavila skrinšot prepiske sa bivšim zadrugarom.

- Onom Đedoviću, bude li rekao još jednom da smo ti i ja nešto imali, čašu o glavi da razbiješ... I slobodno im reci tamo da sam bio sa onom koja je izmsilila i rekla da sam sa tobom nešto imao... Imaj prijatno veče i svu ti sreću zelim. Toliko - napisao je Mijatov, a Tara mu je odgovorila:

- Znači hvala ti do neba. Tuženi su svi. Bez brige, ali sram ih bilo - napisala je diskvalifikovana.

Pogledajte OVDE Nakon što su ga obe opelješile Ša ostao go ko pištolj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vjestica

15.06.2021 12:11

Jednkstavno je ova Tara najgora osoba koju sam imala prilike da vidim ... to je dno dna od karkatera do morala o obrazovanju da ne govorim ... bez vaspitanja i orjentacije... ona je za zaljenje i sa Ša posebno a i bez njega ... njima nema opstanka oni su dva sveta ... ona njega ne voli ...