IMALI SU ODNOSE I PRE Jelena Krunić iznela skandalozne tvrdnje o Nenadu Aleksiću Ša i Jeleni Batos
Foto: Printscreen/instagram

Jelena Krunić diskvalifikovana je iz “Zadruge 3” zbog fizičkog napada na Taru Simov, a sada je otkrila i šta o njoj zapravo misli.

- Tara Simov je jedno dete. Zaista mislim da je lojalan prijatelj. Svako ima mane i vrline. Jako je posesivan prijatelj kao i devojka, veruje svakom, jako je impulsivna i burno reaguje. Mislim da je spremna da uradi sve, ona je ženski ovan, šta naumi to i dobije, ali ne preko mrtvih. Nemam ja loše mišljenje o njoj, žao mi je što je diskvalifkovana. Znam kako je biti diskvalifikovan i kako je pući bukvalno - pričala je u lajvu na Instagramu.

Na pitanje pratilaca šta misli o Jeleni Batos ona je bila direktna.

- Jelena je meni jako zanimljiva i mislim, ne mislim već znam, da su imali nešto i dok je bio u braku. Ona je jedan ozbiljan rijaliti igrač. Cela laž je da su se oni zadnji put videli pre ne znam ni ja koliko godina. Druže, oni su imali odnose dok je on još bio u braku! Ne pravite se ludi bre - pričala je u dahu i smejala se, a mnogi su shvatili da je zapravo komentarisala odnos Jelene i Nenada Aleksića Ša, iako njegovo ime nije izgovorila.

Pogledajte OVDE isplivali rani radovi Stanije Dobrojević, ovo će je pratiti dok je živa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading